Ostalo > Foto, video, music...

Sam svoj djed

<< < (3/3)

aeroman:
Ma vojska je zezanje :icon_thumright: :icon_thumright: Ja idem nagodinu zbog škole.Jer ima šta lijepše kad završiš školu-starci te teraju radit(nedaju para ko prije :jerk: )a ti im kažeš idem u vojsku u Pulu pa šaljite :jerk:  ;D :icon_salut: :icon_salut: Nema do oproštajne,buraz mi imo neki dan,demolirali smo kuću  :cugaa: :occasion14: :bacva: :party046: A što se tiče civilne pa to je jebeno gubljenje vremena!Kako se nekome ide u starački,škole i te pi*darije,umireš od dosade...

Nikon:
je umres mog jajceka.. rodjak zavrsia civilnu a radia ko tetak u vrticu.. pitura ogradu i dosa 1 put tjedno... lol... rijesia vojsku :)

a ti trci s hrpon nesposobnih tikvana koji nemogu hodat u stroju i napravit 20 sklekova u komadu  :binkybaby:

jaka vojska

Punisher:

--- Citat: Nikon - 09 Lipanj, 2007, 10:26:34 ---je umres mog jajceka.. rodjak zavrsia civilnu a radia ko tetak u vrticu.. pitura ogradu i dosa 1 put tjedno... lol... rijesia vojsku :)

a ti trci s hrpon nesposobnih tikvana koji nemogu hodat u stroju i napravit 20 sklekova u komadu  :binkybaby:

jaka vojska

--- Kraj citata ---
Odsluživanje vojnog roka više nije što je nekad bilo...

Genesis051:
Tja... različiti mentaliteti - različita mišljenja...  :icon_scratch: :dontknow: :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju