Tehnički kutak > Tuning skutera
200vxr help!
Nikon:
aha.. eto sazna san nesto novo :icon_biggrin:
đ
P.S. istu stvar je i meni tip napravia. .reka je da je skuter servisiran i sve..
ja full gas uzbrdo sa dvoje... i odjedan put pocne padat brzina sve smrdi po zapaljenoj gumi a skuter se dere ko da radi na 20 000 djiri :):)
odma ga ugasin.. upalin i iden dat gas a on u rikverc :laughing6:
Punisher:
--- Citat: Nikon - 30 Svibanj, 2007, 15:10:09 ---aha.. eto sazna san nesto novo :icon_biggrin:
đ
P.S. istu stvar je i meni tip napravia. .reka je da je skuter servisiran i sve..
ja full gas uzbrdo sa dvoje... i odjedan put pocne padat brzina sve smrdi po zapaljenoj gumi a skuter se dere ko da radi na 20 000 djiri :):)
odma ga ugasin.. upalin i iden dat gas a on u rikverc :laughing6:
--- Kraj citata ---
Ma ja bi rađe i tako nego da mi ide naprijed 0,5km/danu :angry9: :angry9: :angry9:
Sugar:
ako nije remen,skini svijecicu i gurni prst i verglaj,ako ti ne izbacuje prst,naci da je zacviko
to ti govorim zato sto su u tvom slucaju simptomi isti kao i pri zaribavanju,al nadajmo se da nisi bas takav pehista
LOOD:
Hvala na odgovorima, ma vjerojatno je pukao remen jer kad sam mu dao gasa cuo se ko neka masinerija a nije isao i kasnije kad sam ga palio samo vergla a nista, ne vjerujem da je zacvikao jer ima i ulja i antifriza i svega osim ako ne postoji drugi nacin da zacvika. Ma budem sutra skinuo dekla pa pogedao.
Sugar:
ako ti se cuje ispustanje iz auspuha,znaci da vrti radilicu,a to ti je jos jedan los znak
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju