Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Peugeot Speedfight 2 by ZD Team u izradi

<< < (11/17) > >>

Drnda:
mozda dobije 2 seta brtvi.. jesi imao vise za pod glavu brtvi...? jer sa jacim kitevima dobijes obicno 3 sa razlicitim debljinama,imam mislim 5.4 i 5.6 gr role kao nove... vozile mozda 50 km...

BlackNaranča:
nisam montirao bez njih nisam lud, na brvi glave su isle 4 male gumice, jedna velika crna, jedna zelena s 4 rupe srednje velicine i jedna crna mala... dakle 4 para brtvi samo na glavu su isle, ona kartonska na blok i na cilindu nemas gdje stavit brtvu, ona crvena nema gdje ici, jos je samo isla jedna crna mala gore za onaj dio za vodu i to je to.. i nakons vega ostale jos 4 male gumice, i ta crvena znam za metalnu da je za auspuh.

radomir.g:

--- Citat: BlackNaranča - 06 Listopad, 2009, 01:57:42 ---nisam montirao bez njih nisam lud, na brvi glave su isle 4 male gumice, jedna velika crna, jedna zelena s 4 rupe srednje velicine i jedna crna mala... dakle 4 para brtvi samo na glavu su isle, ona kartonska na blok i na cilindu nemas gdje stavit brtvu, ona crvena nema gdje ici, jos je samo isla jedna crna mala gore za onaj dio za vodu i to je to.. i nakons vega ostale jos 4 male gumice, i ta crvena znam za metalnu da je za auspuh.

--- Kraj citata ---
Ispod cilindra?
Dobro ona ne izgleda kao ove sa slike, ali i tu ti treba kartonski dihtung...
Inace ako si stavio na sva ta mesta na glavi to je to onda... Ove su visak ili bolje rezerva kad sledeci put budes otvarao da ih zamenis  :icon_thumright:

BlackNaranča:
ispod cilindra dakle na blok onaj  sam stavio zelenu kartonsku.
sve ostalo sam stavio kako treba i ostalo mi je ono sto je na slici.

jos samo trebam rjesit onu rupu gledao sam u drndinoj temi da si mu govorio da to ispuni s necim, mene isto zanima, j bi trebao dakle neku metalnu cjev staviti unutra kod tokara izraditi da mi ispuni rupu, samo koliko tocno ona mora biti dugacka tj, koliko duboko smije ici uu blok?

radomir.g:
Izmeri na zupcaniku od uljne koliko ima do zubaca i to je to.. Cilj je samo zatvoriti tu rupu da ne ostane bas toliko velika, a sad ako bude isla unutra 1 ili 2mm od radilice to ne igra preveliku ulogu..
A za materijal stvarno ne znam.. Uvek me zanima kakva je ono bila plastika od koje je Hac pravio taj umetak... Neka posebna uglavnom posto ne sme da se topi na velikoj temperaturi... Ali mislim da bi se moglo nesto napraviti i od aluminijuma, jer su i blokovi od aluminijuma, pa je tu isti koeficijent sirenja na toploti ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju