Tehnički kutak > Tuning skutera

Problemcic oko starta Gilera Runner

(1/3) > >>

marej88:
Pozzzz drugari,imam mali problemcic sa startom,mislim kad je skut hladan ok je,cim se malo ugreje treba mu malo vise da podje. Klip i karike novi,rolnice,kais nov, imam TT na njemu, da li hoce da sportski auspuh brzo zagreje motor pa da zato zeza posle sa startom?? Ovo me ozbiljno nervira i razmisljam se o vracanju serijskom auspuha!!!

radomir.g:
Trebaju ti tvrdji federi kvacila..
Ajme ako ti zoves mucenje stelovanje TT-a, sta trebaju reci onu sto steluju Pro Replicu na serijskom cilindru..  :toothy12:
Stavi polini zelene federe i to je to...

marej88:
Pa imam polini zelene federe na njemu , kad je hladan ok , cim se ugreje zeza, da napomenem da mi je iglica na karbu skroz spustena,ali pokusao sam i nista ne dobijam dizanjem iglice,isto se sve desava :(

radomir.g:
Koji kais imas?
Mozda je malo siri ma ne upada skroz na variomatu.. Ako je tako resi to podloskicama izmedju bolcne i ventilvara..

marej88:
Uzeo sam nov Athena kais, 18.5 mu je sirina. Ja imam stari kais koji se pojeo i bila mu je sirina 17.5 i ok je bio start. A gde idu te podloske,sta se tu stavlja i da li je OK da se vozi tako?? Jer imas neku sliku da vidim kako se to radi ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju