Općenito > Generalno o skuterima

prednji kotač s NRG powera na novi runner

<< < (3/5) > >>

gokiSP:
pa i na starom runneru i nrg-u nisu vilice iste (razlika je u stpu) ali felge idu s jednog na drugi  :icon_biggrin:

nrg extreme:
@goki:već sam pito alfu al možda ti znaš,dali pašu s novog nrga vilice na stari nrg(extreme)? :dontknow: :dontknow:
trebo bi mjenjat vilice pa me zanima koje mog uzet.

dino gp1:

--- Citat: Antares - 25 Rujan, 2009, 23:33:53 ---Prednji kotač na novom runneru je 120/70-14, a kao što su neki upoznati, nije baš velik izbor guma za taj kotač.
Na NRG Poweru je 120/70-13 pa me zanima jel bi išao on ikako na runnera i kako bi to funkcioniralo?

--- Kraj citata ---

Znam da je malo shebano što je prednji 14 ali što je tu je :)... zašto jednostavno ne uzmeš run scoot ili pirelli?

gokiSP:

--- Citat: nrg extreme - 29 Rujan, 2009, 12:25:39 ---@goki:već sam pito alfu al možda ti znaš,dali pašu s novog nrga vilice na stari nrg(extreme)? :dontknow: :dontknow:
trebo bi mjenjat vilice pa me zanima koje mog uzet.

--- Kraj citata ---

nisam nikad radio pa ne mogu nista sa sigurnoscu rec..al mislim da bi trebale pasat..tj. ajmo ovako..vilice od vxr-a pasu na nrg novi, isto vxr vilice pasu na runnera 50 a vilice sa runnera 50 ne pasu na nrg jer nrg ima mrvicu visi stup nego runner.. jbg to je samo teorija jer kao sto rekoh nisam probao tu kombinaciju pa neznam..neka neko izmjeri promjer stupa na novon nrg-u pa cemo znat  ;D

nrg extreme:
ček malo sad mi nije jasna jedna stvar.
kako vxr vilice pašu i na nrg i na runner a s nrg-a ne paše na runner i obrnuto?
kako stup paše na jedan i na drugi od vxr-a,jel se mora šta pripasavat? :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju