Ostalo > Svijet računala i mobitela
corrupted files
neno20:
jel netko zna šta znači ovo sranje? stalno mi se to izbacuje i na operi i na ccleaneru...svako malo mi se dogodi da mi se komp restarta i kada ga palim stalno radi checkhing disc??? ajde pomagajte
dhorvat:
--- Citat: neno20 - 25 Rujan, 2009, 12:07:13 ---jel netko zna šta znači ovo sranje? stalno mi se to izbacuje i na operi i na ccleaneru...svako malo mi se dogodi da mi se komp restarta i kada ga palim stalno radi checkhing disc??? ajde pomagajte
--- Kraj citata ---
Ako chkdsk nemože popraviti corrupted fajlove onda ti nema druge nego reinstalacija windowsa. Makar probaj skinut, imaš jedan hdd test koji je bootabilan i on ti skenira hard disk i ako ima corrupted fajlove i imaš mogućnost repairanja :icon_thumright:
Ako i uspiješ repearat disk, nemora značiti da si se trajno toga rješio. Jer ako ti se ponovno jave corrupted sektori onda si siguran da se radi o neispravnom disku :icon_thumright:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 25 Rujan, 2009, 13:23:27 ---Ako chkdsk nemože popraviti corrupted fajlove onda ti nema druge nego reinstalacija windowsa. Makar probaj skinut, imaš jedan hdd test koji je bootabilan i on ti skenira hard disk i ako ima corrupted fajlove i imaš mogućnost repairanja :icon_thumright:
Ako i uspiješ repearat disk, nemora značiti da si se trajno toga rješio. Jer ako ti se ponovno jave corrupted sektori onda si siguran da se radi o neispravnom disku :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
vrlo velika vjerojatnost je da se moze popraviti zamjenom fileova preko nekog programa... jer ako su u pitanju fileovi koji su kriticni za rad windowsa onda ti bi se srusio sistem...
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 27 Rujan, 2009, 07:32:06 ---vrlo velika vjerojatnost je da se moze popraviti zamjenom fileova preko nekog programa... jer ako su u pitanju fileovi koji su kriticni za rad windowsa onda ti bi se srusio sistem...
--- Kraj citata ---
nemora značit da su baš kritični fajlovi. Mogu biti oni manje kritični pa da zbog toga zafrkava :dontknow:
neno20:
ponovo sam snimio windows i tako riješio problem,nije bilo drugoga... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju