Općenito > Generalno o skuterima
NRG, Runner - nove boje
Tommek:
--- Citat: King_Of_Zadar - 03 Srpanj, 2007, 21:01:49 ---Ja sam narucija GR Special Series, i moram reci kad sam je vidija uzivo da prehebeno izgleda... ovi sto govore da je ruzan su ljubomorni jer su kupili GR RACE a sad bi ga najradije minjali za SS... :nono:
--- Kraj citata ---
ajd me nemoj nasmijavati,uzeo sam svog runnera prije 3 tjedna...
mogao sam uzeti ss bez beda,al mi je trgovac rekao da je ocajan...:D
a ono sve zavisi od ukusa,nisam uopche zavidan...tak mi se hebe da ddoje SSXSSS,meni bi moj bio najbolji :icon_biggrin:
King_Of_Zadar:
Dobro u redu ...tebi je Race lipši meni je SS, a to da ti je trgovac reka da je SS u kur*u moze biti samo glup trgovac ili tvoja izmisljotina, jer tako nesto oni ne govore o skuterima koje misle prodati... :angry7:
Tommek:
doro,dosao sam i kazem da zelim to vidjeti,on kaze da nece vishe nabavljati jer se slabo prodaje...ja sam ga vidio 2 dana kasnije u drogoj trgovini (viola OS) i ono nije mi lijep...
NEAM JA NISTH PROTIV TEBE,NEMOJ SE TI LJUTIT NA MENE JEBENI UKUS ;D
al svejedno želim ti puno km i nabaci slike kad dodje...
:icon_thumright:
King_Of_Zadar:
Ma sve je u redu, nisan ja ljut ili nesto...samo mi smeta da netko govori o nekim stvarima bez argumenata...ja razumijem da se tebi boja ili naljepnice ne svidaju, ali nije to razlog da kazes da je smece kad je ista makina kao i u tvog...POZDRAV!!!! ŽIVILE RUNNERICE :laughing9: :laughing7: :laughing9:
aco stunter_50:
nije baš nešto ali može proći meni se baš i ne sviđa ali kada bi mi neko poklonio :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju