Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat/rolice

<< < (3/4) > >>

sfighter:
očito je mislio na onaj poklopac koji se sarafi sa tri sarafa tako da je n0 n4m3 dobro rekao dakle taj drugi poklopac mu nije blokada nego samo onaj lim kaj se sarafi povise blokade...... tako bar ja mislim....

n0n4m3:

--- Citat: sfighter - 25 Rujan, 2009, 15:08:12 ---očito je mislio na onaj poklopac koji se sarafi sa tri sarafa tako da je n0 n4m3 dobro rekao dakle taj drugi poklopac mu nije blokada nego samo onaj lim kaj se sarafi povise blokade...... tako bar ja mislim....

--- Kraj citata ---

:headbang: :headbang:

da je stavia blokadu .. onda bi mora i onaj sta se sarafi .. a valjda je samo na taj i mislio .. bez blokade  :glasses9:

sfighter:
pa reka je da je stavio taj sta se sarafi ali ocito bez blokade.... jer je napisa da mu skut ide 90.....

Po?etnik:
nije to blokada.. kod njih je drugaciji sistem variomata vec kod piaggio.. nije samo ta kalota otraga vec i taj jedan poklopac na 3 sarafa.. nije to blokada

Lazo:

--- Citat: Početnik - 25 Rujan, 2009, 19:48:50 ---nije to blokada.. kod njih je drugaciji sistem variomata vec kod piaggio.. nije samo ta kalota otraga vec i taj jedan poklopac na 3 sarafa.. nije to blokada

--- Kraj citata ---

kod mene ti je taj poklopac sa tri šarafa blokada, kod drugih neznam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju