Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Forumski susret na Krku povodom Punisherove kupovine Derbi GP 250!
Punisher:
--- Citat: Genesis051 - 08 Lipanj, 2007, 09:39:22 ---Paa, doooobrooo.. kad će taj Derbi ??? ::) :dontknow:...
Ćeš se ti počet vozit ili što... a i kad će novi pečat (za A1) u (isto novoj) vozačkoj (?)... ;D
--- Kraj citata ---
Novi model Derbija mogu očekivati spremnog za predaju u 7 mj negdje pred kraj ili početkom 8 mj... načekat ću se
A1 ću probati srediti u međuvremenu, a u nedjelju mi ističe vozačka B kategorije (status mladog vozača) pa idem u ponedjeljak na produženje i 'skidanje blokada' :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Genesis051:
Ma, kakvi načekat... vrijeme leti... početak 8. mjeseca ti je (k'o) za 3 dana !!! :toothy10:
Možda ne sad, kad ga čekaš... ali ćeš mi znat reć, kad ga budeš imao 2-3 mjeseca ... :icon_biggrin: k'o da si ga prekjučer kupil !!! :laughing7:
Punisher:
--- Citat: Genesis051 - 08 Lipanj, 2007, 09:50:43 ---Ma, kakvi načekat... vrijeme leti... početak 8. mjeseca ti je (k'o) za 3 dana !!! :toothy10:
Možda ne sad, kad ga čekaš... ali ćeš mi znat reć, kad ga budeš imao 2-3 mjeseca ... :icon_biggrin: k'o da si ga prekjučer kupil !!! :laughing7:
--- Kraj citata ---
To da, ali ono iščekivanje ubija u pojam ::)
Genesis051:
Nije neka utjeha ali... ja sam se (pred 6 god.) ukrcao na brod, pa mi je brat rekal ovo (što ja tebi): "6 mjeseci !... to ti je začas, to ti je jutra !..." :toothy3: :toothy12: :icon_biggrin:
Ma, znam, znam... ja sam tjedan dana čekao, "samo" dok su se sredili papiri za kredu... pa nije moglo nikako proć (ali vjeruj.. isto je došao taj dan)... :)
Punisher:
Evo mali update:
Jučer otišao na liječnički i upisao 'motoškolu' :laughing7:
Odmah sam prijavio i ispit pošto sredinom 7. mj se ide masovno na godišnje a rok nakon prijave je mjesec dana tako da se i to sredi. :toothy3:
Valjda bi danas trebao imati prvi sat vožnje :icon_biggrin: jedva čekam...
Kako mi je Genesis prije govorio za cijene ovdje je poprilično skuplje:
Inače 90% škola drže cijenu od 2500kn (za gotovinu), jedna drži 2200, a samo jedna di sam i upisao 2000.
Normalno prijava ispita je 350 i isto toliko liječnički. Eto za one koje zanimaju cifre :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju