Ostalo > Chat house
Zagorje čretanje
neven92:
ja se male budem,tek tolke kaj se bum mogel normalne voziti,a sad za druge neznam :drunken_smilie:
Noha boy:
danas bude opet klasika repriza od jucer
red alkohola red vutre :laughing7: :laughing7: i razbijanje do iznemoglosti i naravno otpeljati se doma kak saki pravi gospon po glavne ceste :headbang:
danc00:
--- Citat: Noha boy - 26 Veljača, 2011, 16:55:58 ---danas bude opet klasika repriza od jucer
red alkohola red vutre :laughing7: :laughing7: i razbijanje do iznemoglosti i naravno otpeljati se doma kak saki pravi gospon po glavne ceste :headbang:
--- Kraj citata ---
Normalno, kad su po sporednim policajci... :laughing7:
Pri meni bude samo red vina i red vode i tak dok se nemreš zdiči od stola, onda je dosta i prejdemo doma. :zivili:
Hihi, ovog z Bedekovčine ni ja se ne razmem :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :icon_thumright:
Noha boy:
--- Citat: danc00 - 26 Veljača, 2011, 17:19:50 ---Normalno, kad su po sporednim policajci... :laughing7:
Pri meni bude samo red vina i red vode i tak dok se nemreš zdiči od stola, onda je dosta i prejdemo doma. :zivili:
Hihi, ovog z Bedekovčine ni ja se ne razmem :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Dobitna kombinacija
neven92:
--- Citat: danc00 - 26 Veljača, 2011, 17:19:50 ---Normalno, kad su po sporednim policajci... :laughing7:
--- Kraj citata ---
ke si ti za zagorca kad me nic ne razmes ... ne piti ak ti skodi :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju