Ostalo > Chat house

Zagorje čretanje

<< < (48/65) > >>

neven92:
ja se male budem,tek tolke kaj se bum mogel normalne voziti,a sad za druge neznam   :drunken_smilie:

Noha boy:
danas  bude opet klasika repriza od jucer

red alkohola red vutre  :laughing7: :laughing7: i razbijanje do iznemoglosti i naravno otpeljati se doma  kak saki pravi gospon po glavne ceste  :headbang:

danc00:

--- Citat: Noha boy - 26 Veljača, 2011, 16:55:58 ---danas  bude opet klasika repriza od jucer

red alkohola red vutre  :laughing7: :laughing7: i razbijanje do iznemoglosti i naravno otpeljati se doma  kak saki pravi gospon po glavne ceste  :headbang:

--- Kraj citata ---

Normalno, kad su po sporednim policajci... :laughing7:

Pri meni bude samo red vina i red vode i tak dok se nemreš zdiči od stola, onda je dosta i prejdemo doma. :zivili:

Hihi, ovog z Bedekovčine ni ja se ne razmem  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :icon_thumright:

Noha boy:

--- Citat: danc00 - 26 Veljača, 2011, 17:19:50 ---Normalno, kad su po sporednim policajci... :laughing7:

Pri meni bude samo red vina i red vode i tak dok se nemreš zdiči od stola, onda je dosta i prejdemo doma. :zivili:

Hihi, ovog z Bedekovčine ni ja se ne razmem  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Dobitna kombinacija

neven92:

--- Citat: danc00 - 26 Veljača, 2011, 17:19:50 ---Normalno, kad su po sporednim policajci... :laughing7:

--- Kraj citata ---

ke si ti za zagorca kad me nic ne razmes ... ne piti ak ti skodi   :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju