Ostalo > Chat house

Zagorje čretanje

<< < (35/65) > >>

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 19 Siječanj, 2010, 18:58:01 ---krive sam napisal... pardoniraj... da se ispravim mam. E PASE H7 GORE?  :toothy10:

--- Kraj citata ---

Dej, pa vse bi se restopilo da deneš halogenku  :toothy9:

Rajši kupi neki far zes onih scooter sajtova  :icon_thumright:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 19 Siječanj, 2010, 18:59:36 ---Dej, pa vse bi se restopilo da deneš halogenku  :toothy9:

Rajši kupi neki far zes onih scooter sajtova  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

vej ti bum pokazal zake ti govorim... poglec... to nije pravi H sedem... to ti je model kaki H sedem ali ti je napravljen od SMD LE diodi, ce me razmes... gle sljiku... :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 19 Siječanj, 2010, 19:02:35 ---vej ti bum pokazal zake ti govorim... poglec... to nije pravi H sedem... to ti je model kaki H sedem ali ti je napravljen od SMD LE diodi, ce me razmes... gle sljiku... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Jebate, sad si me hitil u razmišlajne  :toothy11:

Idem temu otprti  :icon_thumright:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 19 Siječanj, 2010, 19:09:50 ---Jebate, sad si me hitil u razmišlajne  :toothy11:

Idem temu otprti  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

uspel sam!  :icon_biggrin: ta žarulja dojde 60 kuna... vrag je sunce jebi a svijetli valjda kak pesje jajce...

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 19 Siječanj, 2010, 19:12:17 ---uspel sam!  :icon_biggrin: ta žarulja dojde 60 kuna... vrag je sunce jebi a svijetli valjda kak pesje jajce...

--- Kraj citata ---

Kaj si uspel?  :icon_scratch:

Štel si reć da si ju našel?  :dontknow: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju