Ostalo > Chat house
Zagorje čretanje
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 19 Siječanj, 2010, 18:58:01 ---krive sam napisal... pardoniraj... da se ispravim mam. E PASE H7 GORE? :toothy10:
--- Kraj citata ---
Dej, pa vse bi se restopilo da deneš halogenku :toothy9:
Rajši kupi neki far zes onih scooter sajtova :icon_thumright:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 19 Siječanj, 2010, 18:59:36 ---Dej, pa vse bi se restopilo da deneš halogenku :toothy9:
Rajši kupi neki far zes onih scooter sajtova :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
vej ti bum pokazal zake ti govorim... poglec... to nije pravi H sedem... to ti je model kaki H sedem ali ti je napravljen od SMD LE diodi, ce me razmes... gle sljiku... :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 19 Siječanj, 2010, 19:02:35 ---vej ti bum pokazal zake ti govorim... poglec... to nije pravi H sedem... to ti je model kaki H sedem ali ti je napravljen od SMD LE diodi, ce me razmes... gle sljiku... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Jebate, sad si me hitil u razmišlajne :toothy11:
Idem temu otprti :icon_thumright:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 19 Siječanj, 2010, 19:09:50 ---Jebate, sad si me hitil u razmišlajne :toothy11:
Idem temu otprti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
uspel sam! :icon_biggrin: ta žarulja dojde 60 kuna... vrag je sunce jebi a svijetli valjda kak pesje jajce...
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 19 Siječanj, 2010, 19:12:17 ---uspel sam! :icon_biggrin: ta žarulja dojde 60 kuna... vrag je sunce jebi a svijetli valjda kak pesje jajce...
--- Kraj citata ---
Kaj si uspel? :icon_scratch:
Štel si reć da si ju našel? :dontknow: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju