Ostalo > Chat house

Zagorje čretanje

<< < (27/65) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 17 Siječanj, 2010, 08:43:53 ---Kaj vi svi delate tak rano u nedelju? Ja imam razlog i to se dogodi jednom u mesec dana ili tak nekaj  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

kaj dosla ti je menga?  :toothy12:

ja nikad ne spim duze od 8  :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 17 Siječanj, 2010, 08:47:48 ---kaj dosla ti je menga?  :toothy12:

ja nikad ne spim duze od 8  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Aha, ranoranilac  :toothy9:

Nije mi menga došla (još :toothy3:) ali moral sam Kristinu nekam otpelat pa kad se jemput prebudim, nemrem više zaspati nikak  :dontknow:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 17 Siječanj, 2010, 09:07:23 ---Aha, ranoranilac  :toothy9:

Nije mi menga došla (još :toothy3:) ali moral sam Kristinu nekam otpelat pa kad se jemput prebudim, nemrem više zaspati nikak  :dontknow:

--- Kraj citata ---

a cuj, kad se dizes u pol 5 da bi isel u skolu onda ti postane navika  :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 17 Siječanj, 2010, 09:10:37 ---a cuj, kad se dizes u pol 5 da bi isel u skolu onda ti postane navika  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Bome, tebi ni blizu it na cuga ili autobusa  :laughing7: Ja sem z motorom na poslu za 25 minuti. Točno 25 kilometri vražje gužve v Zagrebu, ali to ni nikakov problem za ovakvu pilu koju vozim i koju i ti voziš  :drunken_smilie:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 17 Siječanj, 2010, 09:19:01 ---Bome, tebi ni blizu it na cuga ili autobusa  :laughing7: Ja sem z motorom na poslu za 25 minuti. Točno 25 kilometri vražje gužve v Zagrebu, ali to ni nikakov problem za ovakvu pilu koju vozim i koju i ti voziš  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

pa imam 4 km do cuga... i onda 45km do varaždina  :toothy3: ja ti najvise volim kad se po letu vjutre moram dici... i onda si sednem na motoreka i vojzim se do cuga :) a po zime se vojzim z autem  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju