Ostalo > Chat house
Zagorje čretanje
dhorvat:
--- Citat: ChRiStIaN - 16 Siječanj, 2010, 07:23:28 ---objasnil sam ti sve razloge ne dolasa na ovaj forum al eto, doso malo pogledat kaj ima i pozdravit decke...organizirat jedan kvalitetan meet mozda uskoro... XD
--- Kraj citata ---
Ma znam, rekel si :laughing7:
Čim budeju prvi cajti lepega vremena, ima da se prikupimo i spijemo jenu kupicu kak Bogek zapoveda :drunken_smilie:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 15 Siječanj, 2010, 22:43:06 ---Oooooo! Eto nam i kiće :icon_biggrin:
Danas kad si me zval za Italiju gledam u mobitel ko me zove i ne verujem :toothy9:
--- Kraj citata ---
i mene su cigani zvali... a mislim one, zmisliju se zadnji dan biseri :toothy12:
--- Citat: ChRiStIaN - 16 Siječanj, 2010, 07:23:28 ---objasnil sam ti sve razloge ne dolasa na ovaj forum al eto, doso malo pogledat kaj ima i pozdravit decke...organizirat jedan kvalitetan meet mozda uskoro... XD
--- Kraj citata ---
ove se prihvaca jednoglasnom odlukom :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 16 Siječanj, 2010, 08:46:52 ---
--- Kraj citata ---
ove se prihvaca jednoglasnom odlukom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy:
Noha boy:
Samo da ja neke novoga kupim nebu skuter al na meet dojdem če nič druge bar z 5 ljitrakem :drunken_smilie:
dhorvat:
--- Citat: Noha boy - 16 Siječanj, 2010, 13:57:29 ---Samo da ja neke novoga kupim nebu skuter al na meet dojdem če nič druge bar z 5 ljitrakem :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Čopi prijatelu Aeroxa ko lani i hajdemo na meet! :laughing7: :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju