Ostalo > Chat house

Zagorje čretanje

<< < (25/65) > >>

dhorvat:

--- Citat: ChRiStIaN - 16 Siječanj, 2010, 07:23:28 ---objasnil sam ti sve razloge ne dolasa na ovaj forum al eto, doso malo pogledat kaj ima i pozdravit decke...organizirat jedan kvalitetan meet mozda uskoro... XD

--- Kraj citata ---

Ma znam, rekel si  :laughing7:

Čim budeju prvi cajti lepega vremena, ima da se prikupimo i spijemo jenu kupicu kak Bogek zapoveda  :drunken_smilie:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 15 Siječanj, 2010, 22:43:06 ---Oooooo! Eto nam i kiće  :icon_biggrin:

Danas kad si me zval za Italiju gledam u mobitel ko me zove i ne verujem  :toothy9:

--- Kraj citata ---

i mene su cigani zvali... a mislim one, zmisliju se zadnji dan biseri  :toothy12:

--- Citat: ChRiStIaN - 16 Siječanj, 2010, 07:23:28 ---objasnil sam ti sve razloge ne dolasa na ovaj forum al eto, doso malo pogledat kaj ima i pozdravit decke...organizirat jedan kvalitetan meet mozda uskoro... XD

--- Kraj citata ---

ove se prihvaca jednoglasnom odlukom  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 16 Siječanj, 2010, 08:46:52 ---

--- Kraj citata ---

ove se prihvaca jednoglasnom odlukom  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:notworthy: :notworthy:

Noha boy:
Samo da ja neke novoga kupim nebu skuter al na meet dojdem če nič druge bar z 5 ljitrakem :drunken_smilie:

dhorvat:

--- Citat: Noha boy - 16 Siječanj, 2010, 13:57:29 ---Samo da ja neke novoga kupim nebu skuter al na meet dojdem če nič druge bar z 5 ljitrakem :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Čopi prijatelu Aeroxa ko lani i hajdemo na meet!  :laughing7: :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju