Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna - Ne pali
luna500rr:
--- Citat: Aerox007 - 24 Rujan, 2009, 20:19:07 ---Moja ti je preporuka da uzmes lunu na najvisu zgradu u okolici i odande je baci na cestu i onda si kupi posten motor jer ces vidjet kasnije kad ti pocnu sranj... dolazit :toothy9: :toothy9: ;D
--- Kraj citata ---
Idiotska preporuka...
Leptir:
--- Citat: Aerox007 - 24 Rujan, 2009, 20:19:07 ---Moja ti je preporuka da uzmes lunu na najvisu zgradu u okolici i odande je baci na cestu i onda si kupi posten motor jer ces vidjet kasnije kad ti pocnu sranj... dolazit :toothy9: :toothy9: ;D
--- Kraj citata ---
pametnjakovic! :nono:
Luka 0101:
--- Kraj citata ---
vau... koja izjava...
pametan si u tri krasna ku...ca
MaXoVaC:
--- Kraj citata ---
pa vjeruj mi i mi bi vozili roxa....al ekonomska kriza :drunken_smilie:
animatrix:
vozio bih ja Sp-a i bolio bi me tuki za ekologiju i potrosnju da imam para...
nisam se htio zamarati sa spricanjem smjese u cil ili u karb, sutra cu provjerit sve a potom rastavit motor i zamjenit karike pa makar ove valjale...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju