Tehnički kutak > Tuning skutera
problem sa svjecicom
Mislav46:
on neradi sebi nikaku mjesavinu nego ima mjesalicu koja sama dozira odnosno on skoro pa i ne trosi ulje imam ditecha kuci i sipam mu svake 2 godine ulja nije ironija nego stvarnost, imali smo svi taj problem neko vrijeme dok je bilo lose gorivo, tenkiram iskljucivo na omv i tifon na ini tenkiram motor trokira gusi se nece preko 50, problem ti je u gorivu vjerojatno....
massi:
--- Citat: Mislav46 - 22 Prosinac, 2009, 21:32:02 ---on neradi sebi nikaku mjesavinu nego ima mjesalicu koja sama dozira odnosno on skoro pa i ne trosi ulje imam ditecha kuci i sipam mu svake 2 godine ulja nije ironija nego stvarnost, imali smo svi taj problem neko vrijeme dok je bilo lose gorivo, tenkiram iskljucivo na omv i tifon na ini tenkiram motor trokira gusi se nece preko 50, problem ti je u gorivu vjerojatno....
--- Kraj citata ---
:headbang:
tako i moj isto imam pure jet kad natocim lose gorivo ponekad trokira i crkavaju svijecice ali ovdje gdje sam ja postoji za rijesit i taj problem na benzinskim ima za kupit tablete koje dođu u gorivo meni su bile pomogle
:toothy10:
pruki21:
Znam da ti trokira provozaj Josipu jos koji put i vise nece trokirat jer ti je ona prava mjesalica za smjesu "goriva i ulja"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju