Tehnički kutak > Tuning skutera
moze li regler od zip-a na nrg
sttipe:
nabavija sam regler i sazna da ima drugaciji djek za spajanje..zna li neko di se sta spaja na regleru od zip-a?moj regler ima 2+3 zice,i plasticni djek,u kojem je svaka muska stopica u regleru posebno..ima 6 mista,jedno je prazno..spaja se 2 zice sa spula,izlaze 3 zice,2 na bateriju i jedna na bravu(zmigavce i sl)..
ovaj od zipa,ima desetak muskih stopica i sve su u jednom prostoru..oznacene su samo brojevima!!!e sad na koji broj se koja zica spaja djava ce ga znat..jel ko ima slican problem?ima negdi shema struje za nrg mc2?
Benjamin:
postoje dvije vrste reglera kod piaggia starija i novija tipa...
razlikuju se u prikljucku...
ima taj sa 6 zica a drugi ima vise nezna tocno kolko ak se ne varam...
ak je isti prikljucak moze..ak nije onda nemoze..trebalo bi kemijati..a lakse nac drugu tipu odna.
sttipe:
jedva sam nasa i ovog..nije mi ga problem priklepat kad bi zna na koje misto se sta spaja..kupim stopica i malo zice,i fiksiram sadasnji utikac za ramu,a spojim ih medjusobno zicama sa stopicama..
gokiSP:
drugi ima 8 zica
sttipe:
po logici stvari,to bi triba bit obican grecov spoj,+jos koja dioda..diode su jednosmjerne,tako da se regler nebi triba moc spojit krivo..jer diode nebi smile pustit struju unutra nekim izvodom kojim struja ide van..tribale bi se moc spajat one dvi zice na jednu po jednu stopicu dok ne pogodim koja pusta struju unutra..tad bi triba izmirit volte na ostalim izlazima za skuzit koji je izlaz + za bateriju i koji je + za zmigavce i bravu..minuse nac zaruljom na zicama..jesam li ovdi u pravu,jel nekom crka regler od krivog spajanja?samo bi mi tribale 2 stopice za ulaz,di idu,na koje brojeve,ostalo cu nac..oce li izgorit ako budem probava,i sta tocno je unutra?diode,ili ima jos sta?ima koji elektronicar?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju