Tehnički kutak > Tuning skutera

podizac amortizera

(1/2) > >>

jozy:
Pozdrav, vidio san na dosta filmica da stunteri koriste te shock risere na svojim skuterima. sad me interesita dali to pridonosi poboljsanju ponasanja skutera na zadnjem. dakle radi se o ovakvim stvarcicama;

Naravno, nebi kupova ovo njihovo precjenjeno smece nego bi izradio svoj, al pitanje je dali je iko vozio/stuntao skuter s ovim i dali mi se isplati zajebavat oko toga.
Fala

Luka 0101:
koristi search malo... ima jedno 8002000 tema o tome

jozy:
a vidis meni nikako da izbaci iti jednu koja bi odgovorila na moje pitanje. tako da ako nemas sta pametno za napisat, kani se tipkvnice  :nono:

interceptor:

--- Citat: jozy - 23 Rujan, 2009, 16:22:52 ---Pozdrav, vidio san na dosta filmica da stunteri koriste te shock risere na svojim skuterima. sad me interesita dali to pridonosi poboljsanju ponasanja skutera na zadnjem. dakle radi se o ovakvim stvarcicama;

Naravno, nebi kupova ovo njihovo precjenjeno smece nego bi izradio svoj, al pitanje je dali je iko vozio/stuntao skuter s ovim i dali mi se isplati zajebavat oko toga.
Fala

--- Kraj citata ---

hm...pa pridonosi..barem meni...meni je bilo lakše ga dić na zadnji sa distancerom (14 cm) nego bez....a i čuo sam od dosta ljudi da skut u trenutku dizanja ima "ispravniju" iliti ravniju putanju nego bez distancer/podizača..  :icon_thumright:

jozy:
E to je vec odgovor!  :icon_thumright: nego 14 cm?  :icon_scratch: nije to malo predugo? citan da je vecina 4 cm, a 6 je vec ekstrmno???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju