Općenito > Generalno o skuterima

Stigla moja luna

<< < (6/10) > >>

bluedreamer:

--- Citat: odin - 29 Svibanj, 2007, 22:41:40 ---
--- Citat: KicHo7 - 29 Svibanj, 2007, 20:31:12 ---danas se vozim i samo pocne trokirat, zablokira kotac i stane motor...ugasi se...i ja na nogare gas do jaja i odma je sve bilo bolje...hjako se dimilo i smrdilo je iz lonca...valjda kod novih je to tak... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

nije to bas normalno niti za novi

--- Kraj citata ---

Odine, ne crni konkurenciju nego pogledaj privatne poruke  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ChRiStIaN:

--- Citat: Punisher - 30 Svibanj, 2007, 18:58:52 ---Pa dobro sam rekao onda prije, na pola ključa se pali obvezno imao ti ulja ili ne, ali super stvar za provjerit da li radi lampica  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

slažem se...izbjegne se lijepo bezpotrebno paljenje te lampice kod paljenja skutera i ovak se pogdleda  :icon_biggrin:

bluedreamer:

--- Citat: KicHo7 - 30 Svibanj, 2007, 05:43:29 ---a mozda i je...treba izgorit sve to iz auspuha...pa zato smrdi i dimi se tako...a sta ja znam vise...bitno da je sad sve oke...

--- Kraj citata ---

Šalu na stranu, ni meni se to ne čini normalno, ali ako se ne ponovi..... šišaj dalje

roby44:
normalno je da imas blokadu,na prvom servisu samo trazi da ti stave na prekidac. kad ju skinu ici ce puno bolje.

filiplatinovicz:
eto, sad je sve jasno... robi je izrađivao te blokade pa zna...
ona koju sam ja vozio tri dana imala je konstantno upaljenu lampicu od ulja...
dakle, možeš tražit na servisu i da ti tako spoje!  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju