Tehnički kutak > Tuning skutera
mina masina.. stavljen due za AC i zx i skut nejde prek 60
Fujita:
nema blokadu, imam odblokirani cdi,
Nego ovo me jako živcira jer svi su jako pametni a čovjek mi već 3 i pol tjedan slaže skuter,
kad god nekog zamoli da dođe pogledati scoot od ljudi koji se diče tu sa foruma da znaju,
nitko nema vremena hm ???,
i ja koji sam totalni budala za skutere znam da nije cdi jer sam ga mijenjao,
I ako ima netko da to može složiti nek se javi platit ću mu, samo neka se to već napravi
gokiSP:
pa ja ne tvrdim da on ima blokiran cdi nego je netko rekao da je cdi i da zato ide 60 a ti si onda rekao da kako je cdi ako je serijala isao 75 i na to sam ti ja rekao: ako skuter serijski ide 75 sa blokiranim cdi-em normalno je da ce sa kitom i souhom ic duplo manje na krajnjoj jer cdi blokira okretaje na recimo 7500 rpm-a..i logicno je da seriskom skuter treba puno duze da dode do tih okretaja sto znaci da ima puno vise vremena za razvit krajnu brzinu dok kod kita, spuha i blokiranog cdi-a skuter ce puno prije doc do okretaja di je cdi blokiran sto znaci da ima puno manje vremena razvit krajnju brzinu...
ovo sta si napisao da smo svi tu pametni a covjek ti slaze skuter vec 3 i pol tjedna..ja neznam ko ti slaze skuter a niti me zanima..ja ti ga ne slazem i nemam nikakve veze s tim a ti si u svojoj receni generalizirao svih pa tako i mene tako da drugi put biraj malo rijeci jer vrijedas ljude bez ikakvog razloga
Fujita:
a sad ti promisli šta si napisao!!!
i pogledaj naslov teme i odgovori ako znaš zašto nejde više od 60.
Cdi nije, a da nitko nije dao konstuktivan odgovor i nije,
I nitko nikoga tu nevrijeđa, samo neznam jel problem
reći da se nezna nego pisati ogovore tipa svječica, remen, cdi itd...
a ko mi slaže skuter valjda čovjek koji je otvorio temu
gokiSP:
pa inzinjer iz tvornice skutera ti nece znat ovako preko foruma napisat sta je tocno..da mi dopeljas skuter ja cu ti ga sredit u jednom danu al ovako ti niko nece rec sta je jer je nemoguce znat tocno sta je..mozes samo nagadat..
Fujita:
dogovoreno, organizirati ću prijevoz do rijeke. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju