Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian tuning!

<< < (7/10) > >>

luna500rr:

--- Citat: MaXoVaC - 24 Rujan, 2009, 22:08:31 ---ide getriba na onog veceg?
i multivar od pezoa?

--- Kraj citata ---

Manji ima duzi prjenos od velikog, te veliki dobiva na krajnjoj ugradnjom getribe iz manjeg, naravno onda mu je krajnja koliko god ima snage...
Serijski variomat od SF-a pase, valjda pase i multivar...

luna500rr:

--- Citat: animatrix - 24 Rujan, 2009, 12:54:18 ---dobit ces ubrzanje do krajnje, frendov je isao ispod 10 sekundi do 50 i krajnja mu je bila oko 80 sa njegovih 75kg pa ti usporedi sa svojim

--- Kraj citata ---

@Stunt_masterov silverston, gljiva+dizna+rolice 5.1g, onaj mali, do 50 ide debelo ispod 10s, ali krajnja mu je 72 po luninu satu jer ima kratak prjenos...

animatrix:
moja luna serijska ide 14-15s do 50, sa auspuhom sam dobio sekundu do dvije bolje ubrzanje, trebalo bi to daleko bolje al sjebana je grana, frendov boto sa kitom 7-8s do 50.. bas me zanima taj serijski koji ide tako dobro.. tu nesto ne stima...

luna500rr:

--- Citat: animatrix - 25 Rujan, 2009, 21:05:40 ---moja luna serijska ide 14-15s do 50, sa auspuhom sam dobio sekundu do dvije bolje ubrzanje, trebalo bi to daleko bolje al sjebana je grana, frendov boto sa kitom 7-8s do 50.. bas me zanima taj serijski koji ide tako dobro.. tu nesto ne stima...

--- Kraj citata ---

Moja ide za 5-6s do 50 :icon_tongue:

animatrix:
a jbt svi brzi ko talijani, pa i brzi XD, ja jedini ubrzavam ko kinez??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju