Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Scooter Stunt Movie 2009........

<< < (2/5) > >>

RideRR4EveRR:

--- Citat: te-te-ac - 22 Rujan, 2009, 23:26:33 ---evo ja ti odma kazem da si Stunt102  :glasses9: to ti je pohvala .. valjda i sam znas kolika..  :headbang:

video je dobar samo ima malo previse efekata.. ja sam ujebao par filmica nakraju ali sve je to oke..

osali vozaci su isto super.. vrte samo tako.. bar imas ekipu ako nemas kvart .. a ja nemam nikog..  :'(  :toothy12:

samo jedna zamjerka.. video traje skoro 10 min.. to je ipak malo puno.. ali svida mi se..

eto to je to od mene... dugo se čekalo i dočekalo..  :glasses9:

stay stunt  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Hvala za komentar! . Slažem se da sam opako pretjero sa efektima. Na nekim djelovima sam samo bzvz baco efekte =) . Slažem se i da je video predugačak... Vjerovo ili ne bio bi još puno duži al sam dosta junka izrezo... Glupiranja i slično . lol .

--- Citat: YamahaSpy - 22 Rujan, 2009, 23:29:43 --- :rock_: Hvala te-te-ac  :hello: super je to, al bit cemo jos bolji ovo nam zasigurno nije zadnji video.

--- Kraj citata ---

Kakav zadnji ovo je tek prvi lol

--- Citat: te-te-ac - 22 Rujan, 2009, 23:52:23 ---skini si total video converter i u tome prebaci taj wmg u avi i onda stavi na jubitu..

jednostavno za popizdit samo to sad odma počni radit jer ce ti cijelu noc uploadat na jubitu.. jer sam ja jutromlata uploado mislim oko 1.5h a video traje minut jebeni..  :toothy12:

--- Kraj citata ---
:toothy12: . Krivo si shvatio...Nisam mislio na format wmv nego na youtubov copyright za muziku (WMG) . Prije bi samo mutali ton i to je to. Sad nemožeš uopče uploadat ako imaš muziku bez license . Tj ti uploadaš i čekaš ko konj cjeli dan al kad završi kaže da su ga morali maknut i da možeš napravit audioswap sa nekom njihovom muzikom. Ništa od toga =)

I.D.I.O.T.:
staro moj vidi se da stuntas kak kuga ide ti jebeno  :icon_thumright: :icon_thumright:

te-te-ac:

--- Citat: RideRR4EveRR - 23 Rujan, 2009, 12:18:30 ---:toothy12: . Krivo si shvatio...Nisam mislio na format wmv nego na youtubov copyright za muziku (WMG) . Prije bi samo mutali ton i to je to. Sad nemožeš uopče uploadat ako imaš muziku bez license . Tj ti uploadaš i čekaš ko konj cjeli dan al kad završi kaže da su ga morali maknut i da možeš napravit audioswap sa nekom njihovom muzikom. Ništa od toga =)

--- Kraj citata ---

e onda si si napravio zajeb..  :icon_biggrin: :toothy12:

ja stavljam muziku vecinom s balakana.. tak da me licence nekace.. napravio zajeb u jednom filmu ali to sam nasao bas jako slicno i dobro se poklopilo..

probaj uploadat na jubitu i stavi bilo kakvu muziku.. jer ce ti tamo bit video puno gledajniji od vimea..

RideRR4EveRR:
Evo napravio sam audiswap ... . Samo šta je druga polovica videa u tišini jbg...

pixa.93:
ide to tebi bome dobro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju