Ostalo > Chat house

Bjelovar chat

<< < (10/33) > >>

andy:

--- Citat: pixa.93 - 25 Rujan, 2009, 16:50:43 ---pa ja i ocu polovnog vx-a najradije al stari mi oce kupit novog onog pgo-a kineskog.a ja to necu .pa cu ga nagovorit il da kupi novu gileru il polovnu.ja tog pgo-a necu

--- Kraj citata ---

Neće ti kupit VX-a jer je možda skuplji, pa nagovori ga bokte da ti kupio POLOVNOG VX-a koji će ti doć ko taj PGO, ni neznam kolko taj dode, al sigurno bude kvalitetniji VX...  :drunken_smilie:

pixa.93:
taj pgo je oko 17 tisuca al cu mu ja probat dat jos svojih 10 tisuca sta sam usparo pa da mi kupi ili vx-a ili derbia novog.a on inzistira na novom motoru zato sto si on odbije pdv i tak ta sranja.ma vidjet cemo sta ce bit

dino gp1:

--- Citat: pixa.93 - 25 Rujan, 2009, 16:58:30 ---taj pgo je oko 17 tisuca al cu mu ja probat dat jos svojih 10 tisuca sta sam usparo pa da mi kupi ili vx-a ili derbia novog.a on inzistira na novom motoru zato sto si on odbije pdv i tak ta sranja.ma vidjet cemo sta ce bit

--- Kraj citata ---

Ma zaboravi tog kineza, uzmi polovnog vx-a za tih 17 hiljada kuna ili još bolje dodaj 10 i kupi novog derbia :icon_biggrin:

pixa.93:
ma ja bi najradije polovnog vxa do nekih 10 tisuca kuna i ostale moje pare ulupat u njega la staro oce novoga zato sta si onda odbije pdva jel bi ga uzimo na firmu.a ako bi uzimo novoga i dao bi mi da kupim do 30 tisuca obavezno bi iso derbi

juric_16:
ajmo ekipa za zagorje upišite se

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju