Ostalo > Chat house
Bjelovar chat
bukac.d:
POZDRAV! EVO MALO PITANJA ZA VAS BJELOVARČANE SUSJEDE EVO JA IZ DARUVARA DAL IMA NETKO PREPORUKU KOJE VALJČIĆE FEDERIČE VARIJOMAT I SVA OSTALA SRANJA STAVITI NA VXR 200 DOŠLO JE VRIJEME DA SE TO SVE MIJENJA A JA NEMAM POJMA! NAJLAKŠE JE RASTAVITI I SASTAVITI ALI ŠTA KUPITI DA ON DOBRO VUČE DA IMA KRAJNJU BR. DOBRU I DA NEMA RUPA U STARTU KAO SADA STO IMA. HVALA
devil_ma-yela:
pozdrav! ugasi caps lock, ispada da se dereš..
koliko para kaniš uložiti u taj "tuning" ?
najisplativije ti je staviti malossi multivar, rolice koje dođu uz njega, bijeli centralni feder i crvene suste na kvačilo... to bi bilo dovoljno, ako kaniš uložit više para, onda je tu i torq, delta kvačilo i još ohoho toga...
bukac.d:
Poz !Evo neču se više derat! Ne baš puno mijenjao bih samo valjčiće centralni serijski i oprugice.Kvačilo mi zasada još valja ne klizi iako se čuje pri startu neki grubi zvuk
devil_ma-yela:
koliko km ima?
pa onda samo promijeni rolice, stavi orginal. na kvačilo crvene ili žute oprugice,i ja bi ti preporučio malossi multivar...
bukac.d:
20tkm. ja sam prešo 7tkm kako sam ga kupio a čini mi se da imam na njemu bijeli centralni i žute oprugice avaljčiće nisam gledao
ali mislim da mašina nije iz 2005g jel ima al cilindar tako da ima možda i više kilometara
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju