Tehnički kutak > Tuning skutera

Gus 70ccm, mina

<< < (2/6) > >>

SlowRider:

--- Citat: DvdAerox - 22 Rujan, 2009, 18:14:13 ---jbt. kako lose izgleda motorforceov klip, ko da je rucno izmodeliran lol

--- Kraj citata ---

ides u tuning i stavljas kineske dijelove, tj. kvalitetu ::) najgore je kada se preko slike vidi da je kinez

DvdAerox:
a da samo znas kolko tih marki postoje.... mislim da cemo u nerednim godinama bit preplavljeni ovakvim markama, preporucio bih svakome da ide na eicmu u milanu, tamo ima tolko izlagaca iz kine, taiwana... i sve im izgleda tolko plasticno, lol steta sta nisam bio sliko....

Pupo:

--- Citat: SlowRider - 22 Rujan, 2009, 18:39:51 ---ides u tuning i stavljas kineske dijelove, tj. kvalitetu ::) najgore je kada se preko slike vidi da je kinez

--- Kraj citata ---

A koliko novaca toliko muzike, iako im u opisu piše da to u biti nisu neki tuning djelovi već zamjena za serijski cilindar sam s malo više zapremnine.

SlowRider:

--- Citat: Area51 - 22 Rujan, 2009, 18:53:09 ---A koliko novaca toliko muzike, iako im u opisu piše da to u biti nisu neki tuning djelovi već zamjena za serijski cilindar sam s malo više zapremnine.

--- Kraj citata ---

ovo pise u opisu "daje 9 do 10ks, najpovoljniji od konkurencije..."

ta snaga mi ne djeluje bas kao zamjenska :laughing7:

Pupo:

--- Citat: SlowRider - 22 Rujan, 2009, 20:10:31 ---ovo pise u opisu "daje 9 do 10ks, najpovoljniji od konkurencije..."

ta snaga mi ne djeluje bas kao zamjenska :laughing7:

--- Kraj citata ---

To sam c/p sa SA, nisam to ja izmišljao :)
"Cyl. Motoforce Sport 70cc

The Motoforce SPORT 70cc is a tidily finished cast-iron cylinder for daily use that offers good value for money. If you have toyed with the idea of providing your engine with more torque and power, then the Motoforce SPORT 70cc is an ideal and affordable entry-level solution for you. Performance-wise, this cylinder manages about 9-10 hp. Comes of course with cylinder head, gasket set and piston." 

Trebamo pokusnog kunića  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju