Tehnički kutak > Tuning skutera

Gus 70ccm, mina

<< < (5/6) > >>

dhorvat:

--- Citat: rolly - 24 Rujan, 2009, 01:49:24 --- :icon_thumright:evo ja sam imao i trophya i dr prije i čak mi se čini da je dr trajniji od trophya možda i najtrajniji kit uopće,tako se i govori na većini stranica a i sam sam se uvjerio u to,sada sam ga ponovno stavio i niti crtice nakon 2000km,po meni je ipak polini prvi izbor pri kupnji zbog završne obrade i boljih performansa u odnosu na top ili malossi al šteta što je skuplji,ipak uvijek važi ona kolko para tolko muzike

--- Kraj citata ---

Gle, napravio sam 32 tisuće sa istim klipom i cilindrom. Problem je u tome kaj je taj Trophy nakon svega toga još uvijek u odličnom stanju i ima iste performanse ko novi DR. Zato ga niti ne prodajem, čekam da DR ode kvragu.  :laughing7:

A kako izgleda, načekat ću se  :toothy11:

tomof10:
ja imam malossii sport, top trofy a oprijatelj mi ima polini sport ja sam sa malossijem preso oko 15000 km nema crtice u njemu trofy je dosta jaci na krajnjoj i ima vecu krajnju a polini mi je u prijatelja na skuteru na keweyu i onako nije ni blizu mome e da u mene nje minarelli AC masina. da ponovo uzimam uzeo bi malossi jer nisam imao problema nikada a top je dosta kvalitetni od malossija.

dhorvat:

--- Citat: tomof10 - 24 Rujan, 2009, 11:18:47 ---ja imam malossii sport, top trofy a oprijatelj mi ima polini sport ja sam sa malossijem preso oko 15000 km nema crtice u njemu trofy je dosta jaci na krajnjoj i ima vecu krajnju a polini mi je u prijatelja na skuteru na keweyu i onako nije ni blizu mome e da u mene nje minarelli AC masina. da ponovo uzimam uzeo bi malossi jer nisam imao problema nikada a top je dosta kvalitetni od malossija.

--- Kraj citata ---

Pa kažem ti, Trophy nakon 32 tisuće nema ni crtice. Netko ko se malo manje kuži da vidi reko bi da cilindar ima 2000 km  :icon_biggrin:

tomof10:
koliko je top kvalitetan dokazao sam sam sebi kad sam na runneru skino tpr nakon 4200 km da promjenim kariku on je jos uvijek ko nov a vozim ga na c20?

ivanm:
sve to ovisi više o tome kako je uštelan karb..
ja sam vozio malossi sport na piaggiu sa 17.5 karbom i nakon 10000 km cilindar je bio ko nov.. u biti i klip i sve..
nigdje risa, još su se vidjeli tragovi honovanja tvorničkog..
svaki kit može trajat jako dugo ako je ispravno uštelan..
a ako nije vrlo brzo se jave risevi i čak zacvika..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju