Tehnički kutak > Tuning skutera
vrsta mašine u skuteru
DyNo Aprilia SR:
zasto je loše??????? ??? ??? ???
ja sam stavio od frenda sa gilere i nije mivaljala..do 40 km povuce i onda pocne trokirati i stane... :-[
zac183:
Treba samo malo poriktat smjesu na karbu....gle motor mi je išo puno bolje s gljivom ....puno puno bolje...ali priča se da šteti mašini... :dontknow: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
igor.sb:
1. ne mos stavljat gljivu na serijski karb jer nema dizni, mos busit postojecu :nono:
2. stavljanjem bilo kojeg drugog karba koji nije predviđenjem za tvog sra trazi razvaljivanje serijske priribnice, rezanje prosirivanje dr%anj3, a nova je samo 250kn il kupovanjem druge prirubnice koja je predviđena za stezanje selnom il pravljenjem druge
3. polovni spuh nes nac nigdje, pripasavanjem nekog drugog moras drk..na grani i pravit nove nosace
jedino polovno sto ti pase to je kvacilo od minarellija
DyNo Aprilia SR:
misliš da necu naci polovni auspuh nigdje ??? ??? ??? ???
a u oglasnicima ih ima par..a i ko reko da moram traziti samo po hrvatskoj.. :icon_biggrin:
a di ima za kupiti novih dijelova za apriliu??
R@kija:
--- Citat: Deni Aprilia 90 - 22 Rujan, 2009, 17:55:04 ---e lega.... samo to stavi da se mozemo vozit.... i ja to stavljam samo ide gore jos 42 klip i cip tuning.... :toothy9: pa cmo drobit
--- Kraj citata ---
čip tuning..KAJ SI SE ROSNE DITELINE NAJEL..BWAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH
kakav kralj..ne postoji ti čip tuning za skutere hahahhahahhahahahah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju