Tehnički kutak > Tuning skutera
vrsta mašine u skuteru
DyNo Aprilia SR:
ma ide on meni iovako dobro..za 50 ccm..ali bi htijeo da je u startu brži..npr stavio bi auspuh, variomat drugi i kvacilo..da nema kašnjenja na odziv gasa..
Deni Aprilia 90:
e lega.... samo to stavi da se mozemo vozit.... i ja to stavljam samo ide gore jos 42 klip i cip tuning.... :toothy9: pa cmo drobit
zac183:
--- Citat: dhorvat - 22 Rujan, 2009, 16:00:45 ---Due+ i Nardo na primjer.
Performanse malo jače od Gilere Runner SP 180, osjećaj u vožnji nenadj#biv :icon_thumright:
Trajanje par tisuća km, nakon čega slijedi polugeneralka. Setup se vrti preko 11 tisuća okretaja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Od kad ima due+ i nardo za morini ???
zac183:
--- Citat: DyNo Aprilia SR - 22 Rujan, 2009, 17:29:39 ---ma ide on meni iovako dobro..za 50 ccm..ali bi htijeo da je u startu brži..npr stavio bi auspuh, variomat drugi i kvacilo..da nema kašnjenja na odziv gasa..
--- Kraj citata ---
Evo po meni za morini ak nečeš kit :
Leo vince rr (1300kn)
Malossi varimoat - Multivar (550kn)
Malossi fly - al mislim da je nepotrebno stavljat drugi kuplung na serijalu.....al ak baš zahtjevaš....
Treba se samo malo poigrat s rolicama i federima i motor če super iči.... :icon_thumright:
Još si samo staviš 17.5 frgu i ko bog..... :icon_thumright:
Usput ja sam imo apriliu sr 2000 morini i jako sam bio zadovoljan s tom mašinom , ne kvari se a ide ljepo... :icon_thumright:
DyNo Aprilia SR:
hvala zec..
a za kuplung nisam znao dal da stavljam ili ne..zato sam se i obratio vama za savjet..
di bi to sve mogao nabaviti???
a sta veliš sto ce frend Deni Aprilia 90 raditi na ditec-u??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju