Tehnički kutak > Tuning skutera
gilera runner cura u nevolji
andrearijeka:
i dobro šta moram kupiti i gdje i koliko to cca dođe :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
gokiSP:
pa ides u servis, reces sta se dogada sta te muci i oni ti to promjene ti platis i vozis
Iwo SR Tuono:
tu gileru si pretpostavljam kupila u Sprint Centru u Rijeci ili gore u AF motorima na Pehlinu jel??
U sprintu neznam kakvi su serviseri ali znam da je cijena sata rada paprena, u af-u znam ko radi i kako i mislim da su ti ok.
Ti u biti samo nađi ovlašteni servis za gileru/piaggio ako nisi zadovoljna s postojećim.
Ko god da ti neš bude prćkao ostat ćeš bez garancije na 3000km...ja sam iz Rijeke, ako hoćeš mogu ti pogledat ako si u krugu Rijeke,ali uglavnom šta su ti rekli ovdje to ti je i to reci u servisu i nek ti to slože
gokiSP:
kako ne citas :jerk: kupila ju je polovnu
black-rox:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 26 Rujan, 2009, 17:16:11 ---tu gileru si pretpostavljam kupila u Sprint Centru u Rijeci ili gore u AF motorima na Pehlinu jel??
U sprintu neznam kakvi su serviseri ali znam da je cijena sata rada paprena, u af-u znam ko radi i kako i mislim da su ti ok.
Ti u biti samo nađi ovlašteni servis za gileru/piaggio ako nisi zadovoljna s postojećim.
Ko god da ti neš bude prćkao ostat ćeš bez garancije na 3000km...ja sam iz Rijeke, ako hoćeš mogu ti pogledat ako si u krugu Rijeke,ali uglavnom šta su ti rekli ovdje to ti je i to reci u servisu i nek ti to slože
--- Kraj citata ---
hehe znaš ko radi u AF motori i misliš da su ok xD neka cura dođe pa ćemo pogledat :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju