Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

prerada pure jet/ditech na karb

<< < (2/3) > >>

sanatorium:
eve ti kako mozes to srediti ( ni je aprilia sr 50cc ditech ) ali ti moze pomoci http://www.skuteri.org/forum/index.php?showtopic=5680
ali moj predlog ti je da prodas ta masina i da stavis masinu od aprilia sr 50cc ( morini masina so seriski karburator )

Laki:

--- Citat: sanatorium - 21 Rujan, 2009, 13:42:01 ---eve ti kako mozes to srediti ( ni je aprilia sr 50cc ditech ) ali ti moze pomoci http://www.skuteri.org/forum/index.php?showtopic=5680
ali moj predlog ti je da prodas ta masina i da stavis masinu od aprilia sr 50cc ( morini masina so seriski karburator )

--- Kraj citata ---
ma kakvi morini, uzmi piaggio masinu, za nju bar imas dijelova svugdje

Iwo SR Tuono:

--- Citat: gokiSP - 20 Rujan, 2009, 17:52:31 ---zasto hiper2pro?

--- Kraj citata ---
jer jednostavno hiper 2 pro

stari agregat teško da ćeš nać u normalnom stanju, hiper2pro se i dan danas ugrađuje u sve iz piaggio grupacije tako da se može lako nać,a tu je i 17,5 karb za koji znam da nije baš najbolji al vjerujem da je napredak od 12ice
eto

druga stavr, piaggio/morini nosači nisu 100% srodni i ditech nemože na purejeta ili obrnuto...tehnologije su iste ali nemojmo miješati osnove

Kamba:
....ja imam pure jet i htio bi ga prebacit na karb pa me zanima jesu li blokovi identični i zašto bi bio problem stavit karb na njega.......treba samo glavu zamijenit i dodat još neke stvari na njega(karb)....ajd nek mi neko objasni detaljnije....

_r0bi_:

--- Citat: Miroslav Kamba - 20 Ožujak, 2010, 17:55:42 ---....ja imam pure jet i htio bi ga prebacit na karb pa me zanima jesu li blokovi identični i zašto bi bio problem stavit karb na njega.......treba samo glavu zamijenit i dodat još neke stvari na njega(karb)....ajd nek mi neko objasni detaljnije....

--- Kraj citata ---

....ljudi i oni koji imate iskustva s tim...pomagajte covjeku ima gadnih problema... :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju