Ostalo > Svijet računala i mobitela

kako se rijesit tog g#vn#?

<< < (2/3) > >>

Drnda:
dobio si BSOD hahah
crkli su ti vindovzi... ponovo instaliraj inace to znaci blue screen of death pa vajda kuzis sto znaci..

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 19 Rujan, 2009, 14:55:58 ---dobio si BSOD hahah
crkli su ti vindovzi... ponovo instaliraj inace to znaci blue screen of death pa vajda kuzis sto znaci..

--- Kraj citata ---
nije to u windowsima

to ti je u maticnoj problem 99 %

pixa.93:

--- Citat: PROOF - 19 Rujan, 2009, 11:04:59 ---

--- Kraj citata ---

ti se to desava na kompu ili na laptopu.meni se to desava na laptopu zato sto u njemu imam 2 hardiska a oni nemaju dobro hladenje pa se pregrijavaju i onda se to desava.

sad kak dolazi hladnije vrijeme sve je super

radomir.g:
I meni se to zna pojaviti na lap topu od prvog dana kad sam ga kupio..
Znaci nekad sasteka i to se pojavi samo na pola sekunde i onda se restartuje...
Desava mi se kod preopterecenja, npr kad igram neku zahtevniju igricu a ventilator na procesoru vrti kao nenormalan...
I mene bas zanima kako se resiti toga?! Ne znam koji je Windows gore, instalirali su mi ga tamo gde sam kupio lap top. Servise pack je 3 ;)

pixa.93:

--- Citat: radomir.g - 19 Rujan, 2009, 16:50:20 ---I meni se to zna pojaviti na lap topu od prvog dana kad sam ga kupio..
Znaci nekad sasteka i to se pojavi samo na pola sekunde i onda se restartuje...
Desava mi se kod preopterecenja, npr kad igram neku zahtevniju igricu a ventilator na procesoru vrti kao nenormalan...
I mene bas zanima kako se resiti toga?! Ne znam koji je Windows gore, instalirali su mi ga tamo gde sam kupio lap top. Servise pack je 3 ;)

--- Kraj citata ---

to se neda rijesi i nemoze se rijesit reinstalacijom windowsa.barem ja nisam mogo.to je na svim jakim laptopima.komponente su jake i nemogu se hladit i u dok je vruce u sobama dolazi do toga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju