Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
TGB 303R projekt by walkay
walkay:
Pozz svima! Malo da se javim, kako napreduje projekt! Danas sam narucio malossi federe za kvacilo i malossi ljubicasti centralni feder, nadam se da cu vec sutra sve dobiti! Preko vikenda cu srediti multivar, moram bolcnu rasiriti, pa cemo vidjet... Jedva cekam da slozimo skuter, ali ako ide sve dobro za 2 tjedna cemo napraviti.
Imam neke pitanje jos za pametne forumase! Moram jos kupiti malossi red sponge ali ne znam za koji skut moram traziti, posto nema za TGB opce, pa sam mislio kupiti veci pa izrezati sebi. Hvala na pomoc! Pozz
walkay:
Danas sam dobio jos neke djelove, tako da moram pokupiti ekipu pa cemo napokon poceti raditi!
Malossi ljubicasti centralni feder
Malossi federi za kvacilo
walkay:
Ma jedva cekam da vec slozim Giz! Neer ja malo zauzet, pa opet nismo mogli zbog Bozica, ali nadam se da cemo sljedeci tjedan napokon! ;D
Javit cu se obavezno, bit ce tu pitanja!
Narucio sam od Slowa Malossi X-kevlar i set dizne od Speedfight 2 (decko sa foruma)!
SPecial:
--- Citat: walkay - 08 Prosinac, 2009, 13:55:24 ---Pozz svima! Malo da se javim, kako napreduje projekt! Danas sam narucio malossi federe za kvacilo i malossi ljubicasti centralni feder, nadam se da cu vec sutra sve dobiti! Preko vikenda cu srediti multivar, moram bolcnu rasiriti, pa cemo vidjet... Jedva cekam da slozimo skuter, ali ako ide sve dobro za 2 tjedna cemo napraviti.
Imam neke pitanje jos za pametne forumase! Moram jos kupiti malossi red sponge ali ne znam za koji skut moram traziti, posto nema za TGB opce, pa sam mislio kupiti veci pa izrezati sebi. Hvala na pomoc! Pozz
--- Kraj citata ---
Zasto ne stavis gljivu? Ako nista lijepo ju je za vidit,a i netko je na forumu spomenuo kako "red sponge"nije nista bolja od originala. Ali ako to stvarno zelis stavit ima kod mene TGB servis sa pun rac stvari,pa ti mogu pitat za red sponge za tvoju pilu. Naravno ako hoces. I svima zelim sretan Bozic uz zakasnjenje od sat i 50 min. ;D ;D ;D ;D
Mislav46:
svida mi se ovaj projekt, kad budete slagali ocekujem poziv da budem moralna podrska sa cipsom i colom :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju