Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (119/126) > >>

Drnda:
osjecaj primanja gasa je toliki da ako se previse upustis i das naglo gas da gledas oko sebe gdje je motor  :laughing7: :laughing7:
ili ako su imalo losije gume gledas u 4 brzini dok prestizes auto kako ides debelo u bok  :toothy12: :toothy12:

Ivan46:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Srpanj, 2011, 19:32:28 ---osjecaj primanja gasa je toliki da ako se previse upustis i das naglo gas da gledas oko sebe gdje je motor  :laughing7: :laughing7:
ili ako su imalo losije gume gledas u 4 brzini dok prestizes auto kako ides debelo u bok  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
ma znam,moj stari je vozio motore od 1000cca,kada sam ja kupio svog rannera i on napravio krug i poceo se smijati kaze koda vozi biciklo,hh.

walkay:
Pa cuj, nikad nisam vozio takav motor, brutalno ide, do staze me lega vozio, ja sam bio iza, kao suvozac, a taj mali sic sto su napravili je veliko sranje, isli smo 10 min do tamo i ja poslije toga nisam mogao hodati...
Sve mi je objasnio kako moram prebaciti brzinu i tak to... onda sam napravio lagani krug da ga osjetim, pa na 3. krugu sam i ja navuko gas... nenormalno ide, ubrzanje je ono koda si na raketi...  :laughing7:
Posto je kratka staza navuko sam do 140 kmh, pa sam morao kociti... ali cim sam ubacio u trecu brzinu moraom sam vec kociti. Lega me snimo sa mobitelom kad budem dobio od njega video i to cu staviti!

Ivan46:

--- Citat: walkay - 24 Srpanj, 2011, 19:55:53 ---Pa cuj, nikad nisam vozio takav motor, brutalno ide, do staze me lega vozio, ja sam bio iza, kao suvozac, a taj mali sic sto su napravili je veliko sranje, isli smo 10 min do tamo i ja poslije toga nisam mogao hodati...
Sve mi je objasnio kako moram prebaciti brzinu i tak to... onda sam napravio lagani krug da ga bolje osjetim, pa na 3. krugu sam i ja navuko gas... nenormalno ide, ubrzanje je ono koda si na raketi...  :laughing7:
Posto je kratka staza navuko sam do 140 kmh, pa sam morao kociti... ali cim sam ga ubacio u trecu brzinu moraom sam vec kociti. Lega me snimo sa mobitelom kad budem dobio od njega video i to cu staviti!

--- Kraj citata ---
e ae kad polozis i kupis motor,morat ces me provozati,xD. :)

walkay:

--- Citat: Ivan46 - 24 Srpanj, 2011, 19:57:56 ---e ae kad polozis i kupis motor,morat ces me provozati,xD. :)

--- Kraj citata ---
Sumnjam da cu uzeti takav motor, ako mi lega ne posudi... mogu te provozati nagodinu sa SP180-kom kad nabavim!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju