Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (115/126) > >>

Drnda:
ne gusi ga to

Phobocaster:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Lipanj, 2011, 13:38:03 ---ne gusi ga to

--- Kraj citata ---

a šta mu radi  :icon_scratch:

bosko_matica:

--- Citat: pralas - 30 Lipanj, 2011, 13:11:38 ---i neces nista dobiti na performansama ::)

--- Kraj citata ---

--- Citat: Drnda-1 - 30 Lipanj, 2011, 13:38:03 ---ne gusi ga to

--- Kraj citata ---

onda je sestrin ocito iso bolje nakon sto je to skinuto jer sam ja smrsavio 25 kila ili sam pijan svaki put kad ga vozim pa mi se cini da ide bolje...  :dontknow: :dontknow:

bosko_matica:
@phobocaster- samo ti to skini i zavari odma na grani, nemoj da ti ostane slijepo crijevo, nece bit SIGURNO nikakvih nuspojava i neces nista izgubit....jos jednom ponavljam da je sestrin iso mrvicu ljepse,makar je to mozda jedini slučaj posto decki tvrde da nije tak  :dontknow:

Phobocaster:

--- Citat: bosko_matica - 30 Lipanj, 2011, 14:22:01 ---@phobocaster- samo ti to skini i zavari odma na grani, nemoj da ti ostane slijepo crijevo, nece bit SIGURNO nikakvih nuspojava i neces nista izgubit....jos jednom ponavljam da je sestrin iso mrvicu ljepse,makar je to mozda jedini slučaj posto decki tvrde da nije tak  :dontknow:

--- Kraj citata ---

uvjerio si me...skidam  :icon_thumright:

a pošto nisi jedini koji je već rekao da to treba skinuti...još veća mi je želja da otklonim sve nepotrebne gluposti  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju