Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (106/126) > >>

walkay:
Ako bude lijepo vrijeme taj vikend, dolazim svakako!  :icon_thumright:

walkay:
Update! Preko vikenda sam nabavio DR EVO primar za Italjet Formulu "Gear box primary drive -DR EVO- Morini 50cc AC & LC (type AH) - 14/39 = 1:2,78" Ako nekoga zanima to je taj!

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637092912&target=productdetail&category1=A%3AA_ITALJET%3AA_ITALJET_FORMULA50LC&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB

Serijski primar je Morini 50cc AC & LC (type AH) - 12/49

Getriba je skroz produzena, sad imam drugi primar DR EVO 31% i Polini sekundar sto je isto 18%!  ;D
Kolega Gumy mi je posudio zvono od Ditecha, posto drugi primar (DR EVO) ima manje zubaca nego serijski primar. Na primaru od TGB-a ima vise zubaca i zato pase zvono od Piaggio, za 107 mm kvacilo!
Video nisam uspio napraviti, bilo vec kasno, ali ako uspijem doci na meet vidjet cete kako ide. Jako lijepo ubrzava, jednako nema rupu i ima krajnju. Ide isto kao sto je iso prije sa Malossi ljubicastim 82% centralnim federom, ali sad je Malossi zeleni 60% i stim mi dosta bolje ide, krajnja ostala 95 kmh po satu! Mozda su mi malo lagane rolice, sutra budem probao, sad su 4,5g mozda cu probati sa 4,8g ide dosta u okretaje i pogledao sam svjecicu i bila je siromasna sa 85 i sad sam stavio 88 pa cemo vidjeti.

Kamba:
Siromašna sa 85 diznom??? .....ako si stavio produljenje getribe a krajnja ti ostala ista to znaći da je bolje nisi ni stavio jer očito nemaš snage da ju izguraš! Samo si izgubio ubrzanje još s njom!

walkay:
Minimalno ide slabije na startu, ali to mogu srediti sa federima za kvacilo, jednako ubrzava i stalno drzi okretaje, nemam rupu na startu... Znas da sam ti rekao, kad sam stavio Malossi zeleni nisam imao krajnju max 85 kmh a na full gasu se stalno prevrtavao, dok sa ljubicastim nije to radio, ali iso je slabije nego sa zelenim!

tomovzo666:
odlican skut,svaka cast

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju