Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
TGB 303R projekt by walkay
walkay:
Nabavio sam drugi deklo pa cu to ispolirati fino.... :toothy10:
Jedini problem imam sa elektronikom, imao sam vec gore temu na forumu. Imam novu elektroniku gore 2009 serija, i nismo jos skuzili kako se skida elektronska blokada, sad ide 65kmh ali bez isbo bi 75kmh 100%!
neer:
prijatelju bilo mi je drago pomoc...sad si duzan doletit do visnjevca care...
walkay:
Moze, nema problema! Dogovorit cemo se sa Ivanom pa cemo zajedno s motorima! :toothy9:
Bokygs:
--- Citat: walkay - 18 Rujan, 2009, 23:34:50 ---Jedini problem imam sa elektronikom, imao sam vec gore temu na forumu. Imam novu elektroniku gore 2009 serija, i nismo jos skuzili kako se skida elektronska blokada, sad ide 65kmh ali bez isbo bi 75kmh 100%!
--- Kraj citata ---
Ako mislis na brzinu po satu isao bi ti i vise,moj sa 6.5g rolicama i zx-om (koji je prakticki isti racku kao tt) ide 80-82 po ravnom,nizbrdo i vise...
btw. dobar projekt :icon_thumright:
Tommek:
--- Citat: walkay - 18 Rujan, 2009, 23:34:50 ---Nabavio sam drugi deklo pa cu to ispolirati fino.... :toothy10:
Jedini problem imam sa elektronikom, imao sam vec gore temu na forumu. Imam novu elektroniku gore 2009 serija, i nismo jos skuzili kako se skida elektronska blokada, sad ide 65kmh ali bez isbo bi 75kmh 100%!
--- Kraj citata ---
ide to 75 ladno ako ne i vise...
ima frend skuter je bombincic samo taka ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju