Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (97/126) > >>

pralas:

--- Citat: Miroslav Kamba - 07 Travanj, 2011, 21:11:58 ---...sorry na offu,al ja sam čuo da ti ne misliš vozit motor s tim Multimetrom već si ga kupio samo za štelanje....jel da se počnem smijat ili mi je neko krivo rekao.... :toothy11:

--- Kraj citata ---
to je meni robi isto rekao :toothy12:
ma pustite mađu neka uziva,on je kralj ;D

Kamba:

--- Citat: ivan pralas - 07 Travanj, 2011, 21:28:04 ---to je meni robi isto rekao :toothy12:
ma pustite mađu neka uziva,on je kralj ;D

--- Kraj citata ---
..nisi morao reč ko je reko....Mađo kralj,a TGB Rules...samo naprijed kolega.... :headbang:

walkay:
Ajmo decki, nemojte me sprdati... recite mi kako bi bilo najbolje, da mi skuter cim dam gas konstantno ubrzava preko 9500 rpm, ili smije malo ispod ic?

animatrix:

The R really likes to rev producing a commendable 10.16hp at 8642rpm, and revved on to an impressive 10750rpm which would equate to a very high top speed

testiraj ubrzanje skutera i okretaje, ako ti on bude na 9000 jednako ubrzavao kao i na 9500, onda bolje stavi teze rolice pa ces u prevrtavanju imat vise lufta

walkay:
Kupio sam danas nove gume, Sava MC 29 Sporty, prednja je 120-70-12, zadnja je 130-70-12. Uzeo sam kod Auto Krese, prednju nisu imali pa sam narucio ali biti ce do utorka! Montirat cu preko vikenda...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju