Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
TGB 303R projekt by walkay
_r0bi_:
--- Citat: walkay - 27 Studeni, 2010, 21:04:14 ---I drugi put, ali sad ste vi na redu, da mi pogledati sound system u sobi! :frajer: :laughing7:
--- Kraj citata ---
....mozeeee mado kad ja i gene se skontamo(moze i ludi elektricar) evo nas kod tebe... :laughing7: :icon_thumright:
....na neke kolace i :ccorg: :laughing7:
walkay:
Evo mali update, vec je bilo vrijeme... Poslije dugog trazenja, naso sam prikljucni cijev u Splitu kod Piccilo Racinga. Uskoro cu staviti Polini prirubnicu od 22 mm, posto je serijski od 16 mm a karb je od 19 mm, ne mogu iskoristiti, problem sto je cijev okrenut prema auspuhu, znaci morao sam naci jedan cijev, s cim mogu bez problema spojiti serijski airbox.
Topov prikljucni cijev.
Evo kako izgleda prirubnica, vidi se da je cijev okrenut prema spuhu.
walkay:
Pozz svima! Evo da vam ispricam kako napreduje projekt. U subotu sam bio kod Pralasa na :ccorg:, pokupio sam sve dijelove sto sam planirao staviti na skuter, a posto je njegov rastavljen, uvijek mi dobro dode probna masina, prije slaganja. Uzeo sam Polini prirubnicu i flexi cijev, pa sam stavio na njegovu masinu, i vidim da to nece ic tako lagano kao na Italjet Formuli, zato sto kad stavim prirubnicu i karb na mjesto, ostane mi pola cm do zadnjeg kotaca... :angry7:
Pricao sam sa Kambom, on bi meni napravio home made, ali nema gdje, a pitanje kako bi ta funkcionirala..., sjetio sam se sta ako bi serijsku prirubnicu prosirio, uzeo sam biax i zapoceo. Serijska je 16 mm, uspio sam prosiriti na 18 - 19 mm ali ide jos...
Lijeva serijska, prosirena malo, desna je Polini
Citao sam projekt od Ivanm i vidio sam da je on usis preradio, pa sad razmisljam da i ja tako napravim serijski usis! Izvadit kaveze ( prozore ) i staviti jednu veliku lamelu! Sta vi mislite o tome?
Na sredini je Morini serijski usis:
http://i643.photobucket.com/albums/uu160/Italjohn/Italjet%20Formula/DSCN2125.jpg
http://i643.photobucket.com/albums/uu160/Italjohn/Italjet%20Formula/DSCN2124.jpg
luna500rr:
Radije uzmi usis s minarellija ili piaggia pa ga preradi, ovo cudo s jednom lamelicom nevalja
walkay:
Ne mogu staviti, kad nema dovoljno mjesta za minarelli usis, trebao bi rezati blokove a to sigurno necu! Pitanje samo dali preradim svoj serijski i stavim jednu lamelu, ili da ostavim kako je!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju