Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
TGB 303R projekt by walkay
MIKSETA:
--- Citat: walkay - 21 Listopad, 2010, 23:29:23 ---Gledao sam danas neke stranice i vidim da je na SA -15% popust za Yasuni R alu i kosta oko 1200 kn a na Sipu je oko 1280 kn! Poslao sam nabavljacima mailove da vidim kod njih cijenu, ako je ok, uzimam ga odma! Popust traje do 31.10.2010. nema zajebancije! :headbang:
--- Kraj citata ---
TGB ce da leti sa Yasuni R-om :icon_biggrin:
walkay:
Upravo sam sad narucio iz SA Yasuni R Alu za 1330 kn, uzimam preko Ivan SP! Trazio sam na stranicama, niko nije imao na lageru osim SA i tamo isto zadnji kom., ali to je sad moj! :laughing7:
Za nekih 7-10 dana ce biti kod mene! :toothy9:
B.E.G.A:
Prevelika su očekivanja,pazi da nebi bilo razočaranja :icon_thumright:
walkay:
--- Citat: B.E.G.A - 25 Listopad, 2010, 17:12:30 ---Prevelika su očekivanja,pazi da nebi bilo razočaranja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma nesmije biti, mora barem malo bolje ic od TT-a! Ako mi da malo bolje ubrzanje ja sam sretan! Vidio sam kako ide na serijali, pa nadam se! Jos si ti rekao da se isplati uzeti!
B.E.G.A:
--- Citat: walkay - 25 Listopad, 2010, 17:16:42 ---Ma nesmije biti, mora barem malo bolje ic od TT-a! Ako mi da malo bolje ubrzanje ja sam sretan! Vidio sam kako ide na serijali, pa nadam se! Jos si ti rekao da se isplati uzeti!
--- Kraj citata ---
Ići će bolje bez brige,dobit ćeš i krajnje i ubrzanja 100%,ali da se isplati dat 1500kn za nešto bolje perfomanse nije isplativo nikako :icon_thumright:
Samo želim reći da ne očekuješ High End :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju