Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
TGB 303R projekt by walkay
luna500rr:
--- Citat: ivan pralas - 25 Rujan, 2010, 19:57:36 ---ee care,to je groznica...kada se krene,nema stajanja :icon_thumright:
yasuni je yasuni,jednostavno kvaliteta i performanse :notworthy:
eto ako tebi bude pasao i ja cu sebi upiknuti jedan :)
--- Kraj citata ---
Nije yasuni yasuni nego je jaci spuh, ista stvar bi ti bila da si se trkao s nekim drugim skuterom, ja jedva bjezim clanu zmijavci, on ima sf-a 50ccm s nardom, nardo na pezou je snage kao i yasuni r...
pralas:
--- Citat: luna500rr - 25 Rujan, 2010, 20:06:14 ---Nije yasuni yasuni nego je jaci spuh, ista stvar bi ti bila da si se trkao s nekim drugim skuterom, ja jedva bjezim clanu zmijavci, on ima sf-a 50ccm s nardom, nardo na pezou je snage kao i yasuni r...
--- Kraj citata ---
a i to sto kazes,ali ne mozes reci da yasuni nije medu najkvalitetnijim spuhovim ???
luna500rr:
--- Citat: ivan pralas - 25 Rujan, 2010, 20:07:34 ---a i to sto kazes,ali ne mozes reci da yasuni nije medu najkvalitetnijim spuhovim ???
--- Kraj citata ---
Niti sam ga imao niti sam ga vidio pa ti nemog rec kakav je ali po preformansama znam tocno za sport kit dusu dalo, netrosi, pristoji okretaji, kazu da se nedere previse, ljepsi od vecine ostalih spuhova...
pralas:
--- Citat: luna500rr - 25 Rujan, 2010, 20:12:37 ---Niti sam ga imao niti sam ga vidio pa ti nemog rec kakav je ali po preformansama znam tocno za sport kit dusu dalo, netrosi, pristoji okretaji, kazu da se nedere previse, ljepsi od vecine ostalih spuhova...
--- Kraj citata ---
da,to je dosta jak spuh i za base klasu i slabiji midrace je super....
ne znam,vidjet cemo kada walkay kupi pa javi dojmove...
ako kaze da se skut prepordio i da ide dosta bolje,onda i ja uzimam...
al trebo bi skut ici puno puno bolje :icon_thumright:
luna500rr:
Trebao bi ici jer se okretaji max snage kita otprlike poklapaju s okretajima na kojima rezonira spuh, pitaj paje kako se on iznenadio sa r-om :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju