Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (60/126) > >>

walkay:
Ako nisi mozda primjetio, ja imam TGB 303R a ne R50X, ali nema veze ista je masina!  :laughing7: Setup je u avataru a mozes procitati i u projektu!

Faba:

--- Citat: walkay - 22 Kolovoz, 2010, 22:19:37 ---Ako nisi mozda primjetio, ja imam TGB 303R a ne R50X, ali nema veze ista je masina!  :laughing7: Setup je u avataru a mozes procitati i u projektu!

--- Kraj citata ---

i pitat ga na pp ili u projektu  ::)

walkay-jesi registriro?kako sestra?  :toothy11:

Drnda:
jesi na kraju uzeo drugi volan ili si samo ovoga ispravio, jel skut u centru, jer sa te brzine da se ne iskrivi rama ili pomjeri trag kotaca, malo mi cudno

walkay:
Ovaj tjedan sam na moru, u ponedjeljak cu na tehnicki! Seka i ja smo ok, hvala na pitanju! Nisam kupio drugi volan, zato sto sam ga uspio ispraviti, novi volan kosta 500 kn previse. Nije 100% ravan lijeva strana je pola cm prema meni, malo se osjeti ali nije strasno, kad budem imao vise novaca uzet cu novi! Ramu sam vise puta pogledao dali je iskrivljen ali sve 5, masina isto u centru! Sva sreca da smo upali u kanal sto je od zemlje pa nismo previse nista udarili!

walkay:
Danas sam registrirao skuter! :toothy9: Morao sam platiti samo tehnicki pregled 103 kn! Nadam se da ne moram vise ove godine!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju