Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
TGB 303R projekt by walkay
walkay:
Pozz svima, evo da vam ispricam danasnji dan, imao sam prometnu nesrecu sa skuterom! :'( Ja i seka smo isli kuci, ja njoj dao da vozi i ona jednostavno sletila sa ceste udarili bankinu a kad sam vec primjetio nisam mogao nista da napravim i mi upali u kanal!
Ja sam totalno ogrebo ruke katastrofa kako izgledaju sve ostalo ok, seka ima potres mozga ali izgleda da nista strasno! A da ne pricam koliko smo isli sa skuterom...
Skuter je sad u banani, cijev od volana je iskrivljen sve ostalo izgleda ok, cak su i plastike citave! Kad budem imao vremena slikat cu malo, tako da nastavljam projekt kad mi bude bolje!
Sto je najbolje danas mi je rodendan, ne zelim tako nesti nikome! Pazite decki i curama nemojte dati skutere!
wonderkid:
jos jedna potvrda da cure nisu za skutere :toothy12: :toothy12: sretan rodendan i brz oporavak
crna strela:
--- Citat: walkay - 05 Kolovoz, 2010, 21:20:41 ---Pozz svima, evo da vam ispricam danasnji dan, imao sam prometnu nesrecu sa skuterom! :'( Ja i seka smo isli kuci, ja njoj dao da vozi i ona jednostavno sletila sa ceste udarili bankinu a kad sam vec primjetio nisam mogao nista da napravim i mi upali u kanal!
Ja sam totalno ogrebo ruke katastrofa kako izgledaju sve ostalo ok, seka ima potres mozga ali izgleda da nista strasno! A da ne pricam koliko smo isli sa skuterom...
Skuter je sad u banani, cijev od volana je iskrivljen sve ostalo izgleda ok, cak su i plastike citave! Kad budem imao vremena slikat cu malo, tako da nastavljam projekt kad mi bude bolje!
Sto je najbolje danas mi je rodendan, ne zelim tako nesti nikome! Pazite decki i curama nemojte dati skutere!
--- Kraj citata ---
lol, dobro da ste zivi ostali....
zenama ne davati skut :nono:
radomir.g:
:BangHead:
Brz oporavak :icon_thumright:
Za motor lako, bitno da ste vi ok..
Mislav46:
jaoo par puta sam skoro tako poginio das curi da vozi, a ona u suprotni full gas :toothy3: nisam ni skonto da si imo prometnu, brz oporavak :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju