Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
TGB 303R projekt by walkay
walkay:
Ja sam sredio svoj skuter, sad cemo napraviti frendin SF2 - Brzzi se zove na forumu ( Ivan )! Njegov cemo napraviti slijedeci tjedan sve je rastavljeno pa cemo vidjeti! :icon_thumright:
pralas:
ma vazno je da skut ide,i da se vise ne moras vozati u autu :)
i ono najvaznije ne moras brinuti hoces li dobiti lufta na radilici ili ce puknuti...
i sad napokon mozes doci skutom do mene :toothy12:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: walkay - 14 Srpanj, 2010, 21:43:34 ---Nemos vjerovati, nisam stavio! Cijev od usisa gleda lijevo a ne desno :dontknow: a ja nisam skuzio kad sam kupio! Na kraju nisam stavio zato sto sve ide naopacke i ne mogu tako staviti, ne mogu spojiti sa airboxom i smeta karb sa lijeve strane gdje je spuh! Bzvz, ali mozda cu jednom staviti! Glavno da sad skuter ide i jako sam sretan, 2 dana smo izgubili...! :frajer:
--- Kraj citata ---
Nije ni to tolki problem,giz je jednostavno napravio drzac za airbox s druge strane i vozio bez problema s airboxom na desnoj strani skuta,bio je kod mene kad je tako slozio pa sam vidio..
walkay:
Pf eto vidis, ali nije stavio nikakve slike pa ja na brzake nisam znao sta da radim, ali nema veze budem to jos rijesio! Najtezi dio smo napravili, nadam se da ce dalje biti sve u redu!
pralas:
da,giz je stavio airbox iznad spuha...
ali tako mi preruzno izgleda....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju