Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (44/126) > >>

walkay:
Stop svijetlo je isti kao na Aeroxu, pase na rox, plug and play! A cudno mi je sto je decko dobio sa crnim felgama!
A zaboraviom sam staviti najvazniju sliku!

+10kmh samo zbog nalje...!  :icon_biggrin:

pralas:

--- Citat: Psych0 - 07 Svibanj, 2010, 19:10:20 ---Ljepseg kineza nikad u zivotu nisam vidio .... ustvari ljepsi je od dosta brendiranih skutera ... a stopka je jaka ... 90 % kopija rox - a :D

--- Kraj citata ---
tgb nije kinez :nono:,tajvanac je...slazem se da je prekrasan :icon_thumright:

doritos:

--- Citat: walkay - 25 Travanj, 2010, 19:05:29 ---Danas je pala test voznja! Uspio sam napraviti video, meni ide super, jako sam zadovoljan! Pao mali race sa Yamahom YBR 125, sto se tice race-a nisam spor!
Posto prije 2 min stavio link, kontam da niko ne moze pogledati video, tek ce sutra biti vidjivo, tako da probajte svi preko mog profila pogledati! Gore sa lijeve strane pise valkaizsolt, idite na to i vidjet cete film, radi 100%!

TGB 303R VS Yamaha YBR 125

Kliknite 2 puta na filmove i radit ce!

--- Kraj citata ---
s obzirom sta sve imas na skutu od dijelova, dosta je spor jbg...do 50 ubrzava dobro a poslje pada ubrzanje i trom je...valjda je do gete ...

walkay:

--- Citat: doritos - 07 Svibanj, 2010, 19:39:01 --- s obzirom sta sve imas na skutu od dijelova, dosta je spor jbg...do 50 ubrzava dobro a poslje pada ubrzanje i trom je...valjda je do gete ...

--- Kraj citata ---

Ma znam, od 60 kmh ubrzava sporije, sredit cu ja to uskoro! Trebao bih igrati sa rolicama i sa federima, cak mi je malo brze punio sa 6.7g rolicama ali nisam imao tako dobar start! Sad sam nedavno skuter sredio, htio bih i uzivati, ne samo sarafati!
Na kraju sezone ide gore nova BGM radilica, lezajevi..., veci usis! Sredit cu ga jos da ide malo bolje, ali mi je i ovak ok!

walkay:
Danas sam mjerio maximalnu brzinu skutera, kad mi pokazivac dode do K to je kod mene realno 90kmh! Prijatelj me pratio autom, 2 puta smo probali i svaki put je iso 90kmh!  8)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju