Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (34/126) > >>

walkay:
Pa teske su mi rolice, ali ide jako dobro! Danas idem u grad, kupit cu drugu svijecicu! Cim sredim sve to, napravit cu neki video!

walkay:
Na zalost nisam uspio nista raditi na skuteru, jos uvijek imam teske rolice gore i nije postelan karb do kraja! Primjetio sam da malo vise trosi 5 l mi je dosta za 80 km...  :icon_scratch:
A sto se tice karba na 1/4 gasa mi se nakad gusi ali na 1/2 vec ne, ali ide ko mutav! Danas pala neka test voznja, kit radi savrseno imam vec skoro 500 km!

Danas sam uspio do crte navuc, to je puno vise nego prije!

pralas:
svaka cast care,bome leti to!!! :icon_thumright:,kad stavis rolice javi ako ide...evo bio ja danas do moto shopa i kupio motul scooter gear,ono u tubi 45kn... :icon_thumright: :hello:

doritos:

--- Citat: walkay - 10 Travanj, 2010, 12:50:39 ---Na zalost nisam uspio nista raditi na skuteru, jos uvijek imam teske rolice gore i nije postelan karb do kraja! Primjetio sam da malo vise trosi 5 l mi je dosta za 80 km...  :icon_scratch:
A sto se tice karba na 1/4 gasa mi se nakad gusi ali na 1/2 vec ne, ali ide ko mutav! Danas pala neka test voznja, kit radi savrseno imam vec skoro 500 km!

Danas sam uspio do crte navuc, to je puno vise nego prije!

--- Kraj citata ---
fino, to je nekih 90kmh mozda po satu ili?? okej je, bitna su medjuubrzanja za po gradu, jebes top speed, kad zavrnes rucicu gasa da baca na zadnji.... :laughing1:

pralas:
ide 95kmh prema satu,ne brini jucer sam ja vidio kakva ubrzanja ima skut-LETI!!!! :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju