Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (31/126) > >>

walkay:
Hvala na pomoc decki  :notworthy:, sad mi je malo lakse, da znam nisu lezajevi! Kad budem stavio remen i sekundar ponovo cu napraviti jedan video!

Frend Hindenburg iz foruma ima isto TGB R50X! Zajedno smo kupili sekundar, ja jos nisam stavio on je! Njegov skuter imao isto elektronsku blokadu, sto je rijesio kao i ja sa ( TOP crveni CDI ) kaze da ne radi vise el. blokada, izvadio prsten sa variomata, stavio diznu 72, ima serijski auspuh!!! Bez sekundara motor ide max 60 kmh! Jucer mi se javio decko i kaze da je stavio sekundar ali jos uvijek ne ide vise od 60 kmh! Ja ne mogu vjerovati, namjerno smo uzeli sekundar da bi produzili prijenos, ali kaze da mu ide malo bolje do 50, ali opet mu je max 60 kmh! Sta moze biti problem? Ako se ja dobro sjecam, moj je isao kad ga kupio 65, nizbrdo 70 kmh, sa serijskom auspuhom, i sa el. blokadom, bez prstena!

radomir.g:
Mozda nije dobro nastelovao prenos..  :dontknow:
Mora se povecati krajnja!

Mada i kod mene je bio skoro slican slucaj. Sa ser. AC primarom krajnja je isla do nekih 97-98 sa 6,7g rolnicama. Sa produzenjem prenosa od 11% i rolnicama 6g, start i ubrzanje se puno popravilo, ali krajnja se povecala samo za nekih 4-5 km/h. :)

Mislav46:
zolt care motor ti ima 5-6 000km, nedavno si stavio kit, nije se ni razradio kak spada, pa nema sanse da su ti osli lezajevi itd

walkay:
Haha! Care, motor jos ima 2500 km! A kit je iso 150 km!  :icon_biggrin: To je jako malo, vidjet cemo!

Radomire! Reci mi, kad stavis sekundar, jel moras nastelati i prijenos, mislim na rolice lakse staviti? Kazem ti on nema nista od tuninga, ni auspuh a jos serijske rolice od 8 g! Sad ce uzeti Leo Vince TT i rekao sam mu da proba staviti 6.7 g, pa ce vidjeti, kako ide, prvo mora napraviti video!

radomir.g:
Da, naravno da idu lakse rolnice.. U sustini sa ceo prenos moras nanovo slagati i stelovati.. Rolnice, federi kvacila, centralni itd.. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju