Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (29/126) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Giz - 11 Veljača, 2010, 15:00:55 ---To je to. S ovim bi morao prebaciti svakako 90tku.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ja sam ulovio 103 bez vjetra po ravnom po satu,s tim da cu jos iskemijat neke rolice gore..i te federe kuplunga koji izgleda zajebavaju cijelo vrijeme..tako da je cilj 110 ajmo rec  :)

Hindenburg:

--- Citat: walkay - 11 Veljača, 2010, 13:58:45 ---Kako ja znam ovaj je 18% duzi! Taj ima Giz i Prodriver Gt! Nadam se da cu sad imati 90 kmh! Ako ne ide, dam motor ciganima! :toothy12:

--- Kraj citata ---

Opa, znači moja  :binkybaby: serijala bi trebala barem 70 navuć. Ludnica  :toothy12:

pralas:
ovisi kao sto je giz rekao,neki modeli tgb-a imaj duzi a neki kraci prijenos...to ces teki vidjeti nakon sto skines blokade.ja ti imam 303r dok nisam imao spuh isao je 70 maks. sagnuto prosjek 67kmh,to ti je kraci prijenos a ako imas duzi on ce ti ici oko 75...sad kad sam stavio spuh ide maks 76kmh,evo to ti je to ukratko...sve ti ovisi o sreci,nadam se da imas duzi prijenos...aj uzivaj... :icon_thumright:

Mislav46:

--- Citat: ivan pralas - 12 Veljača, 2010, 20:10:31 ---ovisi kao sto je giz rekao,neki modeli tgb-a imaj duzi a neki kraci prijenos...to ces teki vidjeti nakon sto skines blokade.ja ti imam 303r dok nisam imao spuh isao je 70 maks. sagnuto prosjek 67kmh,to ti je kraci prijenos a ako imas duzi on ce ti ici oko 75...sad kad sam stavio spuh ide maks 76kmh,evo to ti je to ukratko...sve ti ovisi o sreci,nadam se da imas duzi prijenos...aj uzivaj... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
novi modeli imaju kraci prijenos

walkay:
Pozz svima! Malo da se javim! Danas sam izgurao skuter, upalio sam ga nek radi, a cujem neke zvukove preko auspuha, i na strane a ne znam sta moze to biti, imam osjecaj da su mi serijski lezajevi otisli u k**ra*! Vec mi je sve na vrhu glave, uskoro pocinje sezona a meni jos uvijek nije gotov skuter za voznju!  :angry9: Vidjet cu sad koliko novaca imam, i rastavit cemo cijeli blok, i stavit cu novu radilicu i nove lezajeve i sve sto jos treba! Nisam miran dok to ne napravim, uzas! Jos mi to treba da mi sve razleti, kad sam vec sredio skuter...!  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju