Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (27/126) > >>

pralas:
svaka cast projekt je predobar!!!aj drago mi je da si karb rjesio!!!motor mora da leti!!! :icon_thumright: :notworthy:

Hindenburg:
Kad krečemo u napad na sekundar walk? Nestrpljiv sam polako..... :binkybaby: :toothy12:

Drnda:

--- Citat: walkay - 15 Siječanj, 2010, 18:15:44 ---Danas sam stavio Multivar gore na motor! Tokar je odlicno napravio bolcnu, svaka cast! Odlicno ide, samo mi treba drugi remen, sa serijsom se prevrtava jako, predugacak je! Cekam sad da mi Slow posalje Malossi kevlar od SF2!
Stavio sam drugu diznu 84, i sad perfektno radi, mislim da je sad karb rijesen! Slike uskoro!

--- Kraj citata ---
uz multivar trebaju otprilike gram teze rolice...nije do remena

walkay:
2: Hindenburg! Ne brini se Care sutra cu dobiti sekundar, danas su mi javili! Zeznuli su me malo, ja sam narucio 2 komada, a kontam da su oni krivo shvatili (sta ce mi 2 kom.) pa cu sutra dobiti samo jedan! A ja cu moj dobiti za tjedan dana! Vidjet cemo, napisao sam jednu poruku, pa sad cekam odgovor!

walkay:
Update! Danas sam dobio Polini Sekundar ( Z=14 / 40 ) za Suzuki Adress, Atala!  :toothy10: Cekam bolje vrijeme i montiramo gore!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju