Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (22/126) > >>

walkay:
Danas sam ga kratko upalio! Napravio sam par krugova ide sad 75 kmh bez problema mozda i malo vise, nisam ga htio forsirati, hladno je vani...! Dok sam imao serijalu iso 65-67 kmh...! Odlicno vuce, ali osjetim da tu treba veca dizna, i obavezno moram staviti multivar! Serijski variomat na 75 kmh dosta lose radi, cim pustim gas on pocne lupati!  :icon_scratch: Kad smo rastavili sve je izgledao dobro.

pixa.93:
ljepo ljepo

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: walkay - 10 Siječanj, 2010, 16:19:35 ---Danas sam ga kratko upalio! Napravio sam par krugova ide sad 75 kmh bez problema mozda i malo vise, nisam ga htio forsirati, hladno je vani...! Dok sam imao serijalu iso 65-67 kmh...! Odlicno vuce, ali osjetim da tu treba veca dizna, i obavezno moram staviti multivar! Serijski variomat na 75 kmh dosta lose radi, cim pustim gas on pocne lupati!  :icon_scratch: Kad smo rastavili sve je izgledao dobro.

--- Kraj citata ---

Pazi da ti ne grebe mehanizam od kurble mozda!Zbog toga se meni skuter gasio usred voznje..poslje kad sam skinuo vidim onda tri sarafa sta drze mehanizam sva izbrušena..vise nema kurble sad je ok

walkay:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 10 Siječanj, 2010, 16:38:15 ---Pazi da ti ne grebe mehanizam od kurble mozda!Zbog toga se meni skuter gasio usred voznje..poslje kad sam skinuo vidim onda tri sarafa sta drze mehanizam sva izbrušena..vise nema kurble sad je ok

--- Kraj citata ---

Pa vidis moguce da mi grebe! Pogledat cu i to, hvala na savjetu!

Hindenburg:

--- Citat: walkay - 10 Siječanj, 2010, 16:19:35 ---Danas sam ga kratko upalio! Napravio sam par krugova ide sad 75 kmh bez problema mozda i malo vise, nisam ga htio forsirati, hladno je vani...! Dok sam imao serijalu iso 65-67 kmh...!

--- Kraj citata ---

Jel to ok brzina??? Zanima me kaj "od prilike" mogu očekivat od svoje tegobe? :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju