Ostalo > Svijet računala i mobitela

Live for speed

(1/2) > >>

ChRiStIaN:
jel igrate ovu fenomenalnu igru?  :icon_biggrin:

Mi imamo svoj team ili vise kao klan i imamo svoju ligu i sl. ako se zelite pridruziti i postati dio team-a te nas predstavljati među najboljima posjetite www.cro-masters.tk i regajte se!  :icon_thumright:

DUBrawa:
hahaahah haklo sam to dosta online na serverima a i u mreži sa frendovima. A tako tako. Dobra igrcica jako je realna. Ali sa vremenom postane dosadno pa mi se neda više.Nemam ju više install. Ali igrica kad igraš na volan je preopasno  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Punisher:

--- Citat: DUBrawa - 30 Svibanj, 2007, 12:25:15 ---hahaahah haklo sam to dosta online na serverima a i u mreži sa frendovima. A tako tako. Dobra igrcica jako je realna. Ali sa vremenom postane dosadno pa mi se neda više.Nemam ju više install. Ali igrica kad igraš na volan je preopasno  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Igrao sam samo demo, jako realna igrica samo što me živciralo što nemam volan a mišem je isto shebano upravljat...
Inače obožavam simulacije vožnje  :toothy3:

DUBrawa:
Pa i ja volim ali jako brzo dosadi. Ja sam isto imo demo al nakon dugog zajebavanja i hackiranja uspio sam ga odključat  :laughing1:  :laughing1:  :laughing1:

ChRiStIaN:
samo se vi prikljucite nasem timu  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju