Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć oko tjuniranja mog Gilere Runnera PureJet
matas damir:
Da li bi bilo bolje da stavim drugi auspuh ako je ovaj previše restriktan???
Bio sam kupio Malossijev za 1700,00 kuna, ali to je bilo prije ugradnje kita i scoot nije išao uopće, samo je pucao, pala mu je i krajnja i ubrzanje. Možda bi se to sada promjenilo, ali opet moj ZX je puno glasniji od ostalih ZXa i bivšeg Malossija tako da možda su i na njemu skinute te pregrade???
Iwo SR Tuono:
pogledaj yasuni, ovaj rs2 šta je bega kupio i tako...al mislim da ti je zx najzahvalniji jer radi dobro na dosta niskim okretajima a šema je u tome da ditech i purejet ne idu puno u turu čak ni sa kitom
matas damir:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Travanj, 2010, 12:59:48 ---pogledaj yasuni, ovaj rs2 šta je bega kupio i tako...al mislim da ti je zx najzahvalniji jer radi dobro na dosta niskim okretajima a šema je u tome da ditech i purejet ne idu puno u turu čak ni sa kitom
--- Kraj citata ---
A šta da gledam, mogu jedino da kupim NOV i ako ne valja da vratim. Možda ima netko iskusniji :icon_scratch:
Iwo SR Tuono:
po meni šta se injectiona tiče zx/rr/tt netreba dalje ić
još sam vidio da ljudi puno stavljaju arrow al to je isto ili skoro pa isto ko zx
matas damir:
Ima li smisla stavljati drugo kavčilo od malossia, stage 6 ili nešto treće??? Kit je gore i variomat i ZX. Koje su prednosti???
Kako bi se ponašao da nabavim polini čašicu ako scooter ima Malossijev ECU i kit???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju